“La dona del 600”, Madama Butterfly” i “Cobertura” destaquen en la nova programació de l’Espai Ter pel primer semestre de 2020

S’aprofita la presentació de la nova temporada per estrenar una nova web

13.12.2019

L’Espai Ter presenta la nova programació pel primer semestre del 2020. Es manté un alt nivell en la proposta teatral amb obres com, Rita, La dona del 600, Cobertura, Els Brugarol i Cinco horas con Mario entre altres. Els festivals Ítaca i Black Music Festival complementen l’oferta de noves músiques. Espectacles familiars de circ i teatre arrodoneixen una proposta que intenta ser el més àmplia possible.

Les entrades es posen a la venda dilluns 16 de desembre i ja es podran adquirir a través de la nova web de l’Espai Ter:  www.espaiter.cat

Estrenem nova web

L’Espai Ter disposava de web corporativa des del 2013, quan va començar la seva activitat professional. Era una web que ha donat molt bons resultats però després de sis anys, és feia evident la necessitat d’una renovació davant els avanços de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La nova web, que estrenem avui, compleix amb els requisits imprescindibles per a nosaltres: garantir la seguretat i l’actualització constant, millorar l’adaptació per a mòbils i tauletes tot facilitant la navegació als usuaris, i finalment la integració amb la plataforma de tiqueting i la sincronització de la informació amb altres webs municipals.

Us animem a que hi doneu un cop d’ull!

Portem el millor teatre català i de l’Estat a casa  

La temporada arranca amb la tragicomèdia Rita (25/01/20.30h) interpretada per David Bagés i Anna Moliner. També tindrem l’oportunitat de veure per darrera vegada una de les grans intèrprets de l’escena espanyola: Lola Herrera que protagonitza Cinco horas con Mario de l’escriptor Miguel Delibes. (04/04/21h).
La temporada compta amb grans noms de l’escena catalana on  destaquem La dona del 600 protagonitzada entre altres per Mercè Sampietro que actuarà per primera vegada a l’Espai Ter (21/03/20.30h), Els Brugarol, (17/05/19h) una comèdia dirigida i protagonitzada entre altres per Ramon Madaula i Cobertura, una obra còmica i tendre amb Bruno Oro i Clara Segura sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs (30/05/21h).

L’Espai Ter es suma als actes del Dia de la dona i ens ofereix l’obra Nadia, (08/03/19h) una producció que ens parla de l’experiència de Nadia Ghulam, una jove afgana que arriba, l’any 2006. de Kabul a Barcelona després de patir les conseqüències de la guerra civil del seu país.

Per últim, acollim una de les obres revelació de teatre fet a les comarques gironines. Nou Cents. El pianista de l’Oceà  (02/05/21h) (interpretada per Marcel Tomàs de Cascai Teatre i acompanyada amb un dels grans de la música de casa nostra: Adrià Bauzó.

La reivindicació d’un paisatge sonor.  Neix el Cicle CoblaOrquestra

Des de l’Espai Ter volem reivindicar el món de les cobles i orquestres. El cicle CoblaOrquestra  ens ofereix la possibilitat de fer un viatge musical  pel passat i el present d’aquest  paisatge sonor.

Aquest any comptarà amb tres propostes: Orquestra Montgrins (09/02/19h), Orquestra Selvatana  (01/03/19h) i El tenor i la cobla (25/04/21h).

Madama Butterfly, torna l’Òpera per Setmana Santa

Amb la representació de Madama Butterfly de Giacomo Puccini (21/04/21h), un dels grans noms de l’Òpera, es vol continuar oferint una proposta anual  d’aquest gènere que va començar l’any passat amb l’Òpera La Traviata de Giuseppe Verdi.

Oberts a les noves músiques. Pau Vallvé i Black Music Festival

L’Espai Ter s’apropa també a noves propostes musicals on la sala s’adapta i es transforma en una cava musical.

Destaquem, un dels músics més reconeguts de l’escena independent de casa nostra, Pau Vallvé que ens presenta Life Vest Under Your Seat, (14/03/21.30h) i que ha estat nominat a Millor gira per sales de Catalunya als Premis ARC.

Una altra de les apostes musicals és el concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, Hair Whip (27/03/20h) que ens porten l’essència del blues i el soul amb un vibrant directe. Aquest concert es fa amb col·laboració amb el Black Music Festival.
 

Coneix l’Espai Ter per dins, una visita per sentir el batec d’un equipament escènic i musical    

Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre es porta a terme la visita Coneix l’Espai Ter per dins  (21/03/12h) on es convida les persones a descobrir un món força desconegut: com es viu un dia de muntatge d’una gran obra de teatre i que es fa coincidir amb el muntatge d’una de les grans obres de la temporada: La dona del 600.
El fet de passejar-nos entre bambolines i en un espai ple de vida  aporta una experiència molt emotiva que posa en contacte el públic i el teatre.
 

Espai d’educació  

El programa  educatiu de l’Espai Ter ofereix 17 espectacles als centres d’ensenyament que comprenen des de P3 fins a Batxillerat amb la idea d’apropar als nois i noies a la descoberta de les arts escèniques i musicals.

En aquests moments comptem ja amb la participació de prop de 7.000 alumnes en la que és un dels programes més destacats de l’activitat de l’Espai Ter. Les propostes inclouen una selecció de les millors propostes de teatre i música educatives dels Països Catalans.

Un programa a uns preus molt assequibles amb la voluntat que la música i les arts escèniques arribin a tothom com un element bàsic i imprescindible en la formació dels nois i noies de les comarques gironines

Quatre grans festivals de referència a l’Espai Ter  

La programació estable incorpora quatre festivals de referència musical el Festival de Torroella, Fimag, Black Music Festival i Festival I-taca.

Abonament T5 i el paquet cicle orquestra. El preu no és l’excusa.

L’Espai Ter ofereix dos abonaments que permeten accedir als espectacles amb importants descomptes que poden arribar al 70%. Amb aquestes accions es vol premiar la fidelitat dels usuaris de l’Espai Ter.  

L’Abonament T5 proposa la compra de cinc espectacles a un preu total de 60 €, és a dir a un preu unitari de 12 €.

El paquet CoblaOrquestra permet la compra de dos o tres espectacles d’aquest cicle amb una avantatges que permeten un estalvi important


El dia 16 de desembre comença la venda d’entrades  

La venda d’entrades començarà el dilluns 16 de desembre, a les 9.00 h del matí en línia. La compra es podrà fer a la web www.espaiter.cat i presencialment a l’Espai Ter i a l’Oficina de Turisme de l’Estartit en els horaris habituals.

 

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis