“La dona del 600”, Madama Butterfly” i “Cobertura” destaquen en la nova programació de l’Espai Ter pel primer semestre de 2020

S’aprofita la presentació de la nova temporada per estrenar una nova web

13.12.2019

L’Espai Ter presenta la nova programació pel primer semestre del 2020. Es manté un alt nivell en la proposta teatral amb obres com, Rita, La dona del 600, Cobertura, Els Brugarol i Cinco horas con Mario entre altres. Els festivals Ítaca i Black Music Festival complementen l’oferta de noves músiques. Espectacles familiars de circ i teatre arrodoneixen una proposta que intenta ser el més àmplia possible.

Les entrades es posen a la venda dilluns 16 de desembre i ja es podran adquirir a través de la nova web de l’Espai Ter:  www.espaiter.cat

Estrenem nova web

L’Espai Ter disposava de web corporativa des del 2013, quan va començar la seva activitat professional. Era una web que ha donat molt bons resultats però després de sis anys, és feia evident la necessitat d’una renovació davant els avanços de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La nova web, que estrenem avui, compleix amb els requisits imprescindibles per a nosaltres: garantir la seguretat i l’actualització constant, millorar l’adaptació per a mòbils i tauletes tot facilitant la navegació als usuaris, i finalment la integració amb la plataforma de tiqueting i la sincronització de la informació amb altres webs municipals.

Us animem a que hi doneu un cop d’ull!

Portem el millor teatre català i de l’Estat a casa  

La temporada arranca amb la tragicomèdia Rita (25/01/20.30h) interpretada per David Bagés i Anna Moliner. També tindrem l’oportunitat de veure per darrera vegada una de les grans intèrprets de l’escena espanyola: Lola Herrera que protagonitza Cinco horas con Mario de l’escriptor Miguel Delibes. (04/04/21h).
La temporada compta amb grans noms de l’escena catalana on  destaquem La dona del 600 protagonitzada entre altres per Mercè Sampietro que actuarà per primera vegada a l’Espai Ter (21/03/20.30h), Els Brugarol, (17/05/19h) una comèdia dirigida i protagonitzada entre altres per Ramon Madaula i Cobertura, una obra còmica i tendre amb Bruno Oro i Clara Segura sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs (30/05/21h).

L’Espai Ter es suma als actes del Dia de la dona i ens ofereix l’obra Nadia, (08/03/19h) una producció que ens parla de l’experiència de Nadia Ghulam, una jove afgana que arriba, l’any 2006. de Kabul a Barcelona després de patir les conseqüències de la guerra civil del seu país.

Per últim, acollim una de les obres revelació de teatre fet a les comarques gironines. Nou Cents. El pianista de l’Oceà  (02/05/21h) (interpretada per Marcel Tomàs de Cascai Teatre i acompanyada amb un dels grans de la música de casa nostra: Adrià Bauzó.

La reivindicació d’un paisatge sonor.  Neix el Cicle CoblaOrquestra

Des de l’Espai Ter volem reivindicar el món de les cobles i orquestres. El cicle CoblaOrquestra  ens ofereix la possibilitat de fer un viatge musical  pel passat i el present d’aquest  paisatge sonor.

Aquest any comptarà amb tres propostes: Orquestra Montgrins (09/02/19h), Orquestra Selvatana  (01/03/19h) i El tenor i la cobla (25/04/21h).

Madama Butterfly, torna l’Òpera per Setmana Santa

Amb la representació de Madama Butterfly de Giacomo Puccini (21/04/21h), un dels grans noms de l’Òpera, es vol continuar oferint una proposta anual  d’aquest gènere que va començar l’any passat amb l’Òpera La Traviata de Giuseppe Verdi.

Oberts a les noves músiques. Pau Vallvé i Black Music Festival

L’Espai Ter s’apropa també a noves propostes musicals on la sala s’adapta i es transforma en una cava musical.

Destaquem, un dels músics més reconeguts de l’escena independent de casa nostra, Pau Vallvé que ens presenta Life Vest Under Your Seat, (14/03/21.30h) i que ha estat nominat a Millor gira per sales de Catalunya als Premis ARC.

Una altra de les apostes musicals és el concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, Hair Whip (27/03/20h) que ens porten l’essència del blues i el soul amb un vibrant directe. Aquest concert es fa amb col·laboració amb el Black Music Festival.
 

Coneix l’Espai Ter per dins, una visita per sentir el batec d’un equipament escènic i musical    

Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre es porta a terme la visita Coneix l’Espai Ter per dins  (21/03/12h) on es convida les persones a descobrir un món força desconegut: com es viu un dia de muntatge d’una gran obra de teatre i que es fa coincidir amb el muntatge d’una de les grans obres de la temporada: La dona del 600.
El fet de passejar-nos entre bambolines i en un espai ple de vida  aporta una experiència molt emotiva que posa en contacte el públic i el teatre.
 

Espai d’educació  

El programa  educatiu de l’Espai Ter ofereix 17 espectacles als centres d’ensenyament que comprenen des de P3 fins a Batxillerat amb la idea d’apropar als nois i noies a la descoberta de les arts escèniques i musicals.

En aquests moments comptem ja amb la participació de prop de 7.000 alumnes en la que és un dels programes més destacats de l’activitat de l’Espai Ter. Les propostes inclouen una selecció de les millors propostes de teatre i música educatives dels Països Catalans.

Un programa a uns preus molt assequibles amb la voluntat que la música i les arts escèniques arribin a tothom com un element bàsic i imprescindible en la formació dels nois i noies de les comarques gironines

Quatre grans festivals de referència a l’Espai Ter  

La programació estable incorpora quatre festivals de referència musical el Festival de Torroella, Fimag, Black Music Festival i Festival I-taca.

Abonament T5 i el paquet cicle orquestra. El preu no és l’excusa.

L’Espai Ter ofereix dos abonaments que permeten accedir als espectacles amb importants descomptes que poden arribar al 70%. Amb aquestes accions es vol premiar la fidelitat dels usuaris de l’Espai Ter.  

L’Abonament T5 proposa la compra de cinc espectacles a un preu total de 60 €, és a dir a un preu unitari de 12 €.

El paquet CoblaOrquestra permet la compra de dos o tres espectacles d’aquest cicle amb una avantatges que permeten un estalvi important


El dia 16 de desembre comença la venda d’entrades  

La venda d’entrades començarà el dilluns 16 de desembre, a les 9.00 h del matí en línia. La compra es podrà fer a la web www.espaiter.cat i presencialment a l’Espai Ter i a l’Oficina de Turisme de l’Estartit en els horaris habituals.

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis