Avisos

Compra de nous llibres per a la Biblioteca Municipal Pere Blasi

POLÍTIQUES PER LA PROPERA GENERACIÓ

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, integrada a la Xarxa de biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i amb més de 31.000 visitants anuals, té a disposició dels seus usuaris i usuàries més de 100 nous llibres en paper. Es tracta de llibres per a públic infantil, juvenil i adult. Aquesta adquisició extraordinària ha estat possible gràcies a la línia d’ajuts que va obrir el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a desembre de 2021 amb fons NextGeneration que tenia per objectiu promoure l’accès a la cultura. Entre el centenar de novetats, trobem la incorporació de més títols de la col·lecció Les Aventures d’en Fermí i la Valentina o de sèries de còmics com Naruto, Pokemon o Bola de Drac per a públic juvenil. Hi ha també adquisicions per a públic adult com les Modistes d’Auschwitz de Lucy Adlington, una extraordinària història real de les dones que van sobreviure a l’Holocaust dissenyant i cosint peces d’alta costura per a l’elit nazi.

Aquest projecte s’emmarca en el component 24, “Revalorització de la indústria cultural” i inversió 2 “Dotació de biblioteques” del Pla de Recuperació, Transformació i Resilència NextGeneration UE.

ACRÒNIM  
BENEFICIARIS 1 soci: Ajuntament de Torroella de Montgrí
PERÍODE D'EXECUCIÓ Des de 2022
IMPORT TOTAL DEL PROJECTE 1.700 €
SUBVENCIÓ ATORGADA 1.700 €

Pla de recuperació, transformació i resilència. Next Generation UE:

Per a més informació: Biblioteca Municipal Pere Blasi

Notícies Relacionades
09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

18.03.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va presentar divendres passat a tots els regidors del Ple, la nova àrea municipal, anomenada «Àrea... (Llegir més)

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos... (Llegir més)

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels... (Llegir més)

eventis