Avisos

Ràdio Montgrí

Ràdio Montgrí es troba al 107.1 FM del dial i emet les vint-i-quatre hores del dia. El repetidor està situat a la muntanya de Roca Maura, a l'Estartit. L'emissora combina programació musical i de continguts, amb butlletins de serveis i connexions a la Xarxa.

Consulta la programació de Ràdio MontgrÍ (gener-juny 2022)

Escolta Ràdio Montgrí, en directe:

Ràdio Montgrí, en streaming

Escolta Ràdio Montgrí des de diferents reproductors:

>> Escolta els programes especials sobre la crisi de la COVID-19

>> Recupera des de la pàgina de Ràdio Montgrí al Soundcloud, les entrevistes enregistrades als nostres regidors i regidores, en el programa dels dissabtes al matí «En parlem amb...».

Història
Ràdio Montgrí va néixer l’any 1982 fruit de l’empenta i la il·lusió de diverses persones, en el marc de la incipient democràcia que aleshores vivia el país. En aquells moments, en què hi havia moltes ganes de participar de la vida associativa i impulsar projectes participatius, es va començar emetent des de la Capella de Sant Antoni, més concretament des del cor de la Capella. L'equipament era mínim, però d'il·lusió n'hi havia molta, i això feia força més senzill tirar endavant el projecte. Aquesta, doncs, va ser una de les primeres emissores locals de la nostra comarca en el que seria el naixement i posterior consolidació del fenomen de les emissores locals a Catalunya.

Dos anys més tard, el 19 de maig de 1984 es va fer la inauguració oficial dels estudis de Ràdio Montgrí al local actual, al carrer Sant Ramon n. 40, 2n, de Torroella.

Més informació
C/ de Sant Ramon, 40, 2n
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 74 14
radiomontgri@torroella-estartit.cat

eventis