Avisos

És del Montgrí, productes del Parc Natural

PROMOCIÓ DE PRODUCTES DEL PARC NATURAL DEL MONTGRÍ, LES ILLES MEDES I EL BAIX TER ALS LOCALS BUITS DE TORROELLA DE MONTGRÍ

Arran de l’encàrrec que es va dur a terme des de l’Àrea de Promoció del Territori – Comerç a l’empresa Hidra Publicitat SCP per a la redacció d’un Pla sectorial de comerç del nucli de Torroella de Montgrí, una de les propostes va ser la de fer una acció amb els establiments comercials que actualment estan tancats amb els productes que es troben als municipis que engloben el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

A partir d’aquí es va començar a treballar en el projecte de decorar els aparadors buits del municipi amb els productes del Parc Natural i els productes típics del municipi de Torroella de Montgrí.

Per a dur a terme aquest projecte es va sol·licitar una subvenció a la Diputació de Girona per a projectes singulars de desenvolupament econòmic local, la qual es va concedir per un import de 7.500 €. Import total del projecte: 10.000 €
L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer, promocionar i posar en valor els productes del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i els productes locals a través dels locals comercials que actualment es troben buits, i alhora poder recuperar locals que han estat establiments comercials.

Amb aquest projecte es vol incidir en dos aspectes, el de promocionar i posar en valor el producte local i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i per l'altre, aprofitar les sinergies per a reduir l'impacte negatiu que produeixen els locals buits al centre comercial de Torroella de Montgrí, amb l’objectiu de millorar-ne la imatge.

A l’espera d’obtenir la marca dels productes del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, s’ha treballat amb una que els pugui englobar a tots i aquesta ha estat ÉS DEL MONTGRÍ.
En cadascun dels aparadors es poden trobar els productes, un codi QR on apareixeran les dades dels productors i a quins establiments comercials de Torroella els podem comprar. Els establiments comercials que disposin d’algun dels productes exposats tindran un distintiu que ho indicarà amb la marca És del Montgrí.
 
On podeu trobar aquests aparadors:
-    Carrer Major, núm. 51 - https://goo.gl/maps/H2ArdoLn9GpwBZ8H9
-    Carrer Primitiu Artigas, núm. 6 - https://goo.gl/maps/U1AaV6aeriB9SEgp6
-    Carrer Ullà, núm. 14 - https://goo.gl/maps/JkyfsSrBP278KD6x7
-    Carrer Major, núm. 43 - https://goo.gl/maps/F38iDy2jFMWc67KJA
-    Carrer Sant Agustí, núm. 40 - https://goo.gl/maps/ZvzY4yu92NHj9tvQ8

AGRAÏMENTS:
Als propietaris dels locals comercials que ens han cedit per dur a terme aquest projecte:
-    Marina de Quintana, local del carrer Major, núm. 51
-    Sabina Vilà, local del carrer Primitiu Artigas, núm. 6
-    Josep i Martí Cruset, local del carrer Ullà, núm. 14
-    Neus Artiga, local del carrer Sant Agustí, núm. 40
-    Josep Gusó, local del carrer Major, 43
-    Joan Puig Cayuela

Als productors que ens han cedit tot el producte exposat:
Fleca Sunyer, Fleca Oliver, Pastisseria Batlle, Fleca Can Francès, Trull del Montgrí, Carnisseria Seli, Mas Boixó, Mas Pinell, Pastisseria Masvidal, Pastisseria Brugués, Poma de Girona, Arròs Molí de Pals, Arròs Mas Pla, Oli el Pedrigolet, Olianum, Abellaires Empordanesos, Emporarom,  Sidreria Mooma, Mas Geli i Empesca’t.

Si sou productors del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i no figureu a la llista de productors, no dubteu a contactar amb nosaltres a:

Carme Sanchiz i Massaguer
Tècnica de Promoció del Territori - AODL
csanchiz@torroella-estartit

Clara Pallés i Darné
Tècnica de Promoció del Territori
cpalles@torroella-estartit.cat

Ajuntament de Torroella de Montgrí
Telèfon 972 755 181
C/ Hospital, 31
17257 Torroella de Montgrí

Notícies Relacionades
13.04.2023

El guanyador de la novena edició Masterchef i cuiner del programa televisiu Cuines de TV3, Arnau París, és el principal reclam de la Fira Empordà... (Llegir més)

03.04.2023

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

20.12.2022

Cinc aparadors buits de Torroella de Montgrí promocionen productes singulars fets en els municipis que engloben el Parc Natural del Montgrí, les... (Llegir més)

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20... (Llegir més)

21.11.2022

La Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí recupera la Festa dels Cavalls i festeja el 30è aniversari del Concurs de Gossos d'Atura en un cap... (Llegir més)

10.08.2022

Els productors de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona van donar ahir el tret de sortida a la collita d'aquesta temporada, amb un... (Llegir més)

eventis