Avisos

Servei d'orientació i acompanyament a famílies

Els Serveis Socials municipals tenen una Àrea d’Atenció a la Família, un Servei d’orientació i acompanyament a famílies (SOAF) amb un equip especialitzat en la intervenció psicoterapèutica de la violència masclista, les conseqüències de la violència en els menors i adolescents i les dificultats relacionals, maltractament infantil, i atenció a la gent gran així com la intervenció i suport en els processos traumàtics derivats d’aquestes situacions en infants, adolescents i adults.

Que ofereix?

  • Suport psicològic individual i / o familiar
  • Grups psicoterapèutics de suport a les conseqüències de la violència masclista, capacitats parentals i grups de treball amb menors i adolescents

Qui pot rebre aquest servei?

  • Dones i famílies que han patit o pateixen violència masclista i nuclis familiars amb dificultats relacionals.

Com s’accedeix?

  • Es realitza petició al professional treballador/a i educador/a social de l’àrea de serveis socials municipal.
  • Per demanar cita es pot contactar al 972760029 o bé a serveis socials@torroella-estartit.cat

El servei s’ofereix de dilluns a divendres amb cita concertada a les oficines de l’àrea de serveis socials municipals amb conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

 

 

 

Notícies Relacionades
16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal... (Llegir més)

30.08.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit s'han adherit al servei comarcal «Dona't temps», un nou projecte de cangur públic puntual, de caràcter... (Llegir més)

04.08.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert la convocatòria d'ajuts extraordinaris de material escolar a famílies empadronades a Torroella de... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

eventis