Policia Local

La Policia Local és un cos de seguretat que depèn de l'Ajuntament i té com a missió vetllar per protegir el lliure exercici dels drets i llibertats del ciutadans, en l'àmbit del terme munciipal. Per dur a terme aquesta tasca se segueixen criteris de proximitat, compromís, integritat, neutralitat, imparcialitat, voluntat de servei i eficiència. És un servei essencial per preservar la convivència i fomentar de la cohesió social.

Notícies Relacionades
15.08.2021

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha evitat aquesta matinada la celebració d'una macrofesta a la platja de la Gola que havia estat convocada... (Llegir més)

20.05.2021

El passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí tornarà a ser aquest estiu un espai prioritari per a vianants. Un cop valorada de manera molt... (Llegir més)

22.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i... (Llegir més)

14.07.2020

El passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí  tindrà la circulació de vehicles restringida els divendres i dissabtes, entre les 20.30 i les... (Llegir més)

10.09.2019

Des de fa uns dies, la Policia Local de Torroella de Montgrí ha incorporat un nou cotxe patrulla del model Seat Ateca, adquirit amb la modalitat de... (Llegir més)

25.07.2018

La Policia Local de Torroella de Montgrí s'ha adherit a la campanya “Escuts solidaris #pelsvalents", que té com a objectiu contribuir al... (Llegir més)

Responsable tècnic
Sr. Vicenç Montero Fernandez
Responsable polític
Sr. Josep Martinoy i Casademont
Dades de contacte
Adreça
Carretera de Torroella, 104, 17258 l’Estartit
eventis