Avisos

Recepció institucional de benvinguda a quatre nous agents de la Policia Local

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous agents que s'incorporen al cos de la Policia Local després d'haver superat amb èxit el darrer procés selectiu. L'acte de recepció ha tingut lloc al despatx d'alcaldia i ha comptat també amb la presència del cap del cos policial, Vicenç Montero, i la treballadora municipal de l'Àrea de Recursos Humans, Marta Valls.

Durant la recepció, Colomí i Martinoy han donat la benvinguda als nous agents i han mantingut un intercanvi d'impressions sobre la funció social i el projecte de cos policial que es vol implementar a Torroella de Montgrí i a l'Estartit. Els responsables municipals han destacat la importància de comptar amb una policia local propera i compromesa amb la seguretat i el benestar de la comunitat.

L'alcalde ha ressaltat la rellevància d'aquesta incorporació en el context actual, on la seguretat i la convivència ciutadana són pilars fonamentals per al desenvolupament del municipi. Per la seva banda, el regidor de Seguretat ha subratllat la necessitat de continuar treballant per un cos policial eficient, proper i capaç de donar resposta a les necessitats dels veïns.

Vicenç Montero, cap de la Policia Local, ha expressat la seva confiança en els nous agents, destacant la seva formació i preparació per afrontar els reptes de la seva tasca diària. Montero ha reiterat el compromís del cos policial amb la protecció i el servei a la ciutadania, i ha animat els agents a mantenir una actitud proactiva i col·laborativa.

L'acte ha finalitzat amb una fotografia de família davant de la Casa de la Vila.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis