Avisos

Reunió informativa sobre les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'habitatges

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels Fons Next Generation de la Unió Europea. Estan enfocades, principalment, a reduir el consum energètic i us permetran estalviar en la factura i millorar el confort i el valor de la vostra llar.

Les subvencions poden arribar a cobrir el 100% del projecte i et permeten estalviar entre un 40% i un 80% del cost de les obres.

Per facilitar-ne la gestió i la tramitació per a propietaris i comunitats, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una Oficina de Rehabilitació Energètica. Està emplaçada a l'edifici de Can Mach (C/ de l'Hospital, 18) i atén al públic els dimarts i divendres, de les 10 a les 14 h, amb cita prèvia al 972 75 81 12. Estarà operativa durant el període de vigència de les subvencions.

Reunió informativa

Us recordem que avui dijous 20 d'octubre a les 20 h, se celebrarà a Casa Pastors, una reunió de la Taula Municipal d'Habitatge, oberta a tothom. S'informarà detalladament del funcionament de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i dels quatre dels sis programes en què s'agrupen les actuacions subvencionables gestionades des de l'Ajuntament.

  • Programa 1. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri
  • Programa 3. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici
  • Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges.
  • Programa 5. Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Els fons Next Generation són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatge sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Els programes d'ajuts han estat aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En aquesta pàgina trobareu informació detallada sobre cada programa d'ajuts https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/Ajuts-europeus-per-a-la-millora-de-leficiencia-energetica-dels-habitatges/

28.03.2023

Aquest cap de setmana, la platja gran de l’Estartit acollirà la 17a edició del Torneig Internacional d’Ultimate Frisbee Costa Brava Tourney.... (Llegir més)

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis