Avisos

Reunió informativa sobre les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'habitatges

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels Fons Next Generation de la Unió Europea. Estan enfocades, principalment, a reduir el consum energètic i us permetran estalviar en la factura i millorar el confort i el valor de la vostra llar.

Les subvencions poden arribar a cobrir el 100% del projecte i et permeten estalviar entre un 40% i un 80% del cost de les obres.

Per facilitar-ne la gestió i la tramitació per a propietaris i comunitats, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una Oficina de Rehabilitació Energètica. Està emplaçada a l'edifici de Can Mach (C/ de l'Hospital, 18) i atén al públic els dimarts i divendres, de les 10 a les 14 h, amb cita prèvia al 972 75 81 12. Estarà operativa durant el període de vigència de les subvencions.

Reunió informativa

Us recordem que avui dijous 20 d'octubre a les 20 h, se celebrarà a Casa Pastors, una reunió de la Taula Municipal d'Habitatge, oberta a tothom. S'informarà detalladament del funcionament de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i dels quatre dels sis programes en què s'agrupen les actuacions subvencionables gestionades des de l'Ajuntament.

  • Programa 1. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri
  • Programa 3. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici
  • Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges.
  • Programa 5. Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Els fons Next Generation són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatge sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Els programes d'ajuts han estat aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En aquesta pàgina trobareu informació detallada sobre cada programa d'ajuts https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/Ajuts-europeus-per-a-la-millora-de-leficiencia-energetica-dels-habitatges/

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis