Avisos

Reunió informativa sobre les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'habitatges

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels Fons Next Generation de la Unió Europea. Estan enfocades, principalment, a reduir el consum energètic i us permetran estalviar en la factura i millorar el confort i el valor de la vostra llar.

Les subvencions poden arribar a cobrir el 100% del projecte i et permeten estalviar entre un 40% i un 80% del cost de les obres.

Per facilitar-ne la gestió i la tramitació per a propietaris i comunitats, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una Oficina de Rehabilitació Energètica. Està emplaçada a l'edifici de Can Mach (C/ de l'Hospital, 18) i atén al públic els dimarts i divendres, de les 10 a les 14 h, amb cita prèvia al 972 75 81 12. Estarà operativa durant el període de vigència de les subvencions.

Reunió informativa

Us recordem que avui dijous 20 d'octubre a les 20 h, se celebrarà a Casa Pastors, una reunió de la Taula Municipal d'Habitatge, oberta a tothom. S'informarà detalladament del funcionament de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i dels quatre dels sis programes en què s'agrupen les actuacions subvencionables gestionades des de l'Ajuntament.

  • Programa 1. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri
  • Programa 3. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici
  • Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges.
  • Programa 5. Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Els fons Next Generation són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatge sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Els programes d'ajuts han estat aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En aquesta pàgina trobareu informació detallada sobre cada programa d'ajuts https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/Ajuts-europeus-per-a-la-millora-de-leficiencia-energetica-dels-habitatges/

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis