L’Estartit acollirà la segona etapa de la cursa Costa Brava Stage Run, amb 300 participants

Rècord de participació en la sisena edició de la cursa, amb un 75% dels inscrits internacionals i un 40% de participació femenina.

Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run

11.04.2024

El proper dissabte 13 d’abril de 2024, l’Estartit acollirà la segona etapa de la cursa Costa Brava Stage Run (CBSR), organitzada per BiFree Sports, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Tuga Active Wear i el Patronat de Turisme Costa Brava.

Aquesta sisena edició de la cursa ha esgotat totes les inscripcions i compta amb una gran presència internacional atreta pel renom que ha aconseguit la cursa. Hi seran presents fins a 31 nacionalitats diferents de països com Alemanya, Bèlgica, França, Països Baixos, Suïssa, Regne Unit i Dinamarca.

Un fet destacable d’aquesta competició esportiva és la gran presència femenina, que representa un 40% del total dels inscrits. Cal destacar també que un 24 % dels inscrits són repetidors i ja han participat anteriorment en alguna altra edició. Un 84 % dels participants gaudiran d’una experiència completa amb allotjaments, àpats i transports a cadascuna de les etapes de la cursa.

La cursa arribarà al nostre municipi des de la platja de Pals, creuarà la Gola del Ter i tindrà la zona d’arribada de la segona etapa al Parc de la Pineda de l'Estartit.

Dues modalitats per gaudir de l’experiència

La CBSR té dues modalitats de distància: la de 80 quilòmetres i una més extensa de 120. La primera etapa és la mateixa per totes dues modalitats, compartint ruta i distància amb 22 km i 1.100 metres de desnivell positiu. Aquest primer dia faran el recorregut des de Blanes fins a Tossa de Mar. La segona etapa comença a Platja d’Aro, passant per Calella de Palafrugell i amb final a l’Estartit, amb un recorregut de 48 km i 1.900 metres de desnivell positiu en la modalitat de 120 km i la versió de 80 km es diferencia amb una distància de 30 km i 1.400 metres de desnivell positiu.

La tercera i última etapa tindrà el punt de sortida a Roses i acabarà a Colera en la distància de 120 quilòmetres, amb 46 km de recorregut i 1.500 metres de desnivell positiu, mentre que la modalitat de 80 km començarà a Cadaqués amb una distància de 28 km i 900 metres de desnivell positiu.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Genís Pigem, ha manifestat "El nostre municipi sempre és receptiu a acollir esdeveniments esportius. D’aquesta manera, visitants d’arreu d’Europa tenen l’oportunitat de conèixer i gaudir en primera persona del nostre entorn natural. Si l’experiència és satisfactòria, repeteixen, com en el cas de la Costa Brava Stage Run i moltes altres competicions que es celebraran en els propers mesos tant a la platja de l’Estartit com a la muntanya del massís del Montgrí."

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis