Torroella de Montgrí i l’Estartit promou una campanya d’estalvi d’aigua pel sector turístic

Es farà arribar als establiments turístics un kit de comunicació amb cartells, tríptics informatius amb idiomes, displays de sobretaula i adhesius

Presentació de la campanya
Presentació de la campanya
Campanya
Campanya "Take back memories, not water"
Campanya
Campanya "Take back memories, not water"

16.04.2024

Montgrí Aigua, responsable del subministrament d’aigua potable de Torroella de Montgrí i l’Estartit, ha iniciat una campanya de comunicació adreçada als establiments turístics del municipi, per tal de facilitar-los la tasca d’informació sobre la situació de sequera i dels problemes d’abastament d’aigua locals, als seus clients.

La campanya d’estalvi d’aigua adreçada al sector turístic “Take back memories, not water” ha estat dissenyada per l’Agència Catalana de l’Aigua i des del consistori s’ha personalitzat amb el logotip de Montgrí Aigua i s’han imprès exemplars de tots els materials comunicatius per enviar-los als establiments turístics.

Els kits de comunicació que s’enviaran des de l’Àrea de Turisme inclouen el següent material:

  • Cartells A3
  • Tríptics informatius català/ anglès
  • Tríptics informatius castellà/ francès
  • Displays de sobretaula per les recepcions o habitacions

Aquest material s’enviarà als hotels, càmpings, agències immobiliàries i d’apartaments turístics, cases de turisme rural, àrees d’autocaravanes i cases de colònies del terme municipal.

Tot el material comunicatiu, també es pot descarregar a la web de Montgrí Aigua: http://www.montgriaigua.cat, així com es poden demanar més exemplars impresos a l’Oficina de Turisme, en cas que els establiments turístics ho necessitin. 

La campanya “Take back memories, not water” (Emporta’t els records, no l’aigua) va ser creada i difosa per l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Eurecat i el Catalan Water Partnership (CWP), en el marc del projecte Life Wat’saveruse, impulsat en el marc de l’Euroregió (Catalunya, Balears i Occitània) per a incentivar l’estalvi d’aigua per part del turistes que ens visiten.

A més del material comunicatiu en paper, que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha invertit en la seva impressió, hi ha una web, on es pot trobar més informació sobre la campanya: https://togetherforwater.com/ca/

La campanya està disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), és molt visual i ofereix missatges directes per a incentivar l’estalvi d’aigua entre els turistes, tot explicant la realitat hídrica de Catalunya, amb rius mediterranis que tenen un cabal escàs i insuficient, etc.

L’Alcalde de Torroella de Montgrí i responsable directe de Montgrí Aigua, Jordi Colomí ha destacat que "Esperem que, en un any tant difícil per la sequera al nostre país, tota la societat s’impliqui en els principals reptes que tenim plantejats. Aquests reptes es resumeixen en fer un bon ús de l’aigua i en seguir totes les recomanacions de les administracions públiques per tal que aquest estalvi d’aigua sigui el més efectiu possible. Des de l’Ajuntament estem posant totes les mesures i decisions que tenim al nostre abast per que aquesta problemàtica es minimitzi en tot el possible."

La regidora de destinació turística, Dúnia Oliveras, ha manifestat que "El sector turístic al nostre municipi és molt rellevant i per tant és de vital importància que els facilitem la feina alhora de traslladar la problemàtica de la sequera als seus clients" , i ha afegit "Estem convençuts que el nostre teixit empresarial està plenament conscienciat i que adoptaran les mesures d'estalvi d'aigua necessàries, des del primer moment."

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis