Les obres de rehabilitació de Can Castells avancen a bon ritme i ja tenen l'esquelet intern de l'edifici fet

Representants tècnics i polítics de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'empresa constructora i d'arquitectura fan una visita d'obres a un dels projectes més importants del Pla de Sostenibilitat Turística

Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Visita d'obres a l'edifici de Can Castells
Uns obrers treballant a les obres de Can Castells
Uns obrers treballant a les obres de Can Castells
Visita d'obres a Can Castells
Visita d'obres a Can Castells

22.03.2024

Les obres de rehabilitació de l'edifici de Can Castells de Torroella de Montgrí segueixen el ritme previst i ja tenen pràcticament completat l'esquelet intern de l'edifici.

Aquest dijous s'ha fet una visita d'obres a una construcció que ha d'albergar l'Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí, dependències de les àrees de Turisme i Promoció Econòmica, la seu de Montgrí Comerç i els estudis de Ràdio Montgrí.

Representants tècnics i polítics de l'Ajuntament i de l'empresa que dirigeix el projecte i la constructora han fet un recorregut per l'edifici i han pogut constatar que les obres avancen segons el ritme previst.

A dia d'avui pràcticament s'ha completat la part tècnicament més complicada de la rehabilitació, que era la redistribució interna de la construcció i la preinstal·lació dels subministraments. A partir d'ara es podrà encarar els acabats interns i les instal·lacions elèctriques i d'aigua.

L'edifici de Can Castells està situat a la plaça de la Vila número 6 i consta de tres plantes. Per poder-lo destinar als seus nous usos s'han hagut d'enderrocar parets i estances interiors, fer noves escales, preveure la ubicació d'un ascensor i altres elements per complir amb la normativa d’accessibilitat i fer actuacions de millora l’eficiència energètica de l’edifici.

Un cop estigui acabat tindrà l'Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí a la planta baixa amb un magatzem, espais de treball i els estudis de Ràdio Montgrí al segon pis;  i les dependències de les àrees de comerç i turisme al tercer pis amb una sala de treball per a Montgrí Comerç. També hi ha un terrat amb un despatx i un pati.

Millora de l'acollida dels visitants

La seva rehabilitació s'inclou dins el Pla de Sostenibilitat Turística, concretament en la línia 4.1 que fa referència a la millora de l'acollida dels visitants. L'obra té un cost d'execució de gairebé 600.000 euros.

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit (2021-2023) és un projecte estratègic municipal impulsat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració de l'EMD de l'Estartit. S'executa en el marc del programa «Planes de Sostenibilidad Turística» promogut pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, que compta, també, amb la participació de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Ocupació i el suport econòmic de la Diputació de Girona.
Aquest pla permet executar 29 projectes en 16 actuacions per valor de 3,6 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Representants tècnics i polítics de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'empresa constructora fan una visita d'obres a un dels projectes més importants del Pla de Sostenibilitat Turística (27-09-2024)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis