Avisos

Arrenquen les obres de remodelació de l'edifici de Can Castells

L'actuació forma part del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit

27.09.2023

Aquesta setmana han iniciat les obres de rehabilitació de l'edifici municipal situat a Can Castells, a la plaça de la Vila, 6. Aquesta actuació s'inclou dins del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit, concretament en la línia 4.1 que fa referència a la millora de l'acollida dels visitants. A l'immoble s'hi ubicarà l'Oficina de Turisme, les àrees de Promoció Econòmica i Comerç, els nous estudis de Ràdio Montgrí, així com l'entitat de dinamització comercial Montgrí Comerç. L'obra té un cost d'execució de 589.000 euros i una durada aproximada de 14 mesos.

Durant les obres hi haurà moviment de petits camions per tal d’aportar el material. S’intentarà minimitzar al màxim l'afectació a la via pública, i respectar tan com es pugui la circulació del carrer Major i la Plaça de la Vila, sobretot a partir de les 10 del matí, horari d'obertura comercial.

Dúnia Oliveras, regidora responsable de la coordinació i execució del Pla de Sostenibilitat Turística, ha explicat que aquest és el projecte del pla més important per a Torroella de Montgrí: «per una banda rehabilitem un edifici municipal situat al centre de la vila que ara ja estava en molt mal estat i per altra banda hi situarem les àrees de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç dins del mateix espai, juntament amb l’associació de comerciants. Això permetrà treballar més i millor per a la promoció de municipi. A la vegada hi reubicarem Ràdio Montgrí i part de l’àrea de Comunicació, lligat també a la promoció, que ens permetrà guanyar un espai a les actuals instal·lacions.»

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit (2021-2023) és un projecte estratègic municipal impulsat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració de l’EMD de l’Estartit. S'executa en el marc del programa «Planes de Sostenibilidad Turística» promogut pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, que compta, també, amb la participació de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Ocupació. Al nostre municipi també compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Té com a objectiu consolidar i donar un nou impuls al treball de regeneració de la destinació que s’està desplegant al municipi des de fa tres dècades.

Amb un total de 3,6 milions d’euros, permetrà executar 29 projectes i accions, agrupats en 16 actuacions de millora urbana, infraestructures, serveis i espais naturals.

30.11.2023

Ahir es va constituir formalment el Consell Municipal d'Infants de Torroella de Montgrí l'Estartit, un nou òrgan de participació municipal... (Llegir més)

28.11.2023

Els usuaris del camp d'esports municipal de Torroella de Montgrí ja han pogut estrenar el nou enllumenat de l'equipament que ha estat renovat per un... (Llegir més)

27.11.2023

L’Auditori Teatre Espai Ter ha aprofitat la Fira de Sant Andreu per fer pública la programació de gener a juny de 2024 i per presentar la nova... (Llegir més)

23.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el pressupost municipal per al 2024, que serà de 25,4 milions d'euros, un 16 % (3,5 milions)... (Llegir més)

20.11.2023

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida dels actes al carrer programats en el marc de la campanya "A la plaça i mercat, amb bossa i cabàs", amb... (Llegir més)

15.11.2023

Anna Cufinà va rebre ahir dimarts 14 de novembre de 2023 el Diploma de Mestre Artesana, com a reconeixament a la seva  trajectòria professional.... (Llegir més)

15.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat a la teulada de la casa de la vila una càmera web meteorològica que ofereix imatges en directe... (Llegir més)

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal... (Llegir més)

31.10.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha portat a terme una campanya intensiva per eliminar flora exòtica invasora d'espais verds del municipi.... (Llegir més)

27.10.2023

L'Ajuntament engega la setmana vinent una campanya intensiva de sensibilització per fomentar la reducció del plàstic d'un sòl ús a Torroella de... (Llegir més)

19.10.2023

L'Oficina d'Informació i d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí acull, des d'aquesta setmana, un nou punt de Cau de Llibres... (Llegir més)

17.10.2023

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la quarta edició del projecte educatiu i cultural Connectats pel Teatre que promouen... (Llegir més)

16.10.2023

Aquest matí ha tingut lloc una visita institucional i reunió de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, amb l'Alcalde... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis