Avisos

Torroella de Montgrí i l’Estartit ofereixen una vintena de propostes de casals d’estiu

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit coordinen l’oferta local per donar-li visibilitat i ofereixen beques per famílies amb dificultats econòmiques

El nostre estiu 2024
El nostre estiu 2024

17.04.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han fet públic avui, per quart any, l’organització d'El Nostre Estiu, el programa de dinamització i suport a l'accés als casals d'estiu i propostes formatives que organitzen empreses i entitats culturals, esportives i de lleure del municipi.

Després de l’èxit de participació i la bona acollida que han tingut les tres primeres edicions, es continuarà aprofundint en aquesta fórmula de col·laboració publico - privada que té com a principal objectiu donar les màximes facilitats perquè joves i infants puguin escollir el casal del municipi que prefereixin, sense que la qüestió econòmica en sigui una dificultat o impediment.

Els esforços es destinen a articular un seguit d'ajuts que es poden sol·licitar en el moment de formalitzar la inscripció. L’any 2022, un total de 59 infants i joves del municipi van ser becats. Al 2023 se’n van becar un total de 77, un increment bastant significatiu.  

Des d’ambdues institucions també, s’ha tingut en compte la necessitat d’atendre els infants i joves amb diversitat funcional o amb necessitats educatives especials que els cal la figura d’un/a vetllador/a, sense la qual no podrien accedir a les activitats de lleure d’estiu tan necessàries per un bon desenvolupament personal i emocional. L’any 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va contractar un total de 3 vetlladores i es preveu que aquest any, s’hagi d’augmentar el nombre d’aquests professionals a 7 o 8.

Una vintena d’empreses d’educació i lleure s’han unit a la iniciativa municipal. Es poden consultar tots els casals que s'ha unit al projecte al següent enllaç: El nostre estiu 2024

En breu, es publicarà la convocatòria de beques i ajuts, per les famílies amb dificultats econòmiques. Es poden consultar la documentació i criteris d'atorgament al següent enllaç: Beques i ajuts El Nostre Estiu. (Nota: Cal esperar la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província, per poder presentar sol·licituds.)

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit  es vol agrair la tasca duta a terme per totes les entitats que la temporada passada van fer possible que hi hagués una oferta d’activitats d’estiu àmplia i sobretot l’esforç de les entitats que han cedit gratuïtats perquè infants de famílies vulnerables en siguin partícips.

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis