El torroellenc Pere Llos rebrà el Premi Montgrí de l'Esport 2018

Ha estat un dels principals dinamitzadors de l’esport torroellenc i el guardó se li concedirà durant la gala que es farà el diumenge 7 d’octubre a l’Espai Ter (19 h)

28.09.2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distingirà el torroellenc Pere Llos amb el Premi Montgrí de l'Esport 2018, en reconeixement a la seva contribució en favor de la pràctica esportiva local. Llos és una de les persones més apreciades i ben considerades en l'àmbit esportiu local i la seva activitat ha estat determinant, en especial, per a la popularització de l'esport al municipi i la posada en marxa de moltes iniciatives.

Llicenciat per l'INEF de Barcelona i catedràtic d'educació física (primera promoció), ha estat formador d'entrenadors a l'Escola Catalana de l'Esport i de professors al Departament d'Ensenyament. També ha estat professor a l'Institut Frederic Martí de Palafrugell (1981) i professor i coordinador a l'Institut Montgrí, des dels seus inicis, el 1986, fins aquest curs, quan s'ha jubilat.

Jordi Colomí, regidor d'Esports, assegura que Llos és una institució i un referent imprescindible per poder entendre l'evolució i la realitat de l'esport torroellenc des de la dècada dels 80 fins a l'actualitat.

Referent de l'esport local
Al llarg de la seva carrera ha estat iniciador, amb altres companys, de diverses entitats i esdeveniments: secció d'atletisme de la Penya Barcelonista (col·laborant i participant  en les primeres maratons de Catalunya); Marxa del Montgrí (ja n'han fet 40); Club de Tennis Taula (XXXVII edicions del torneig de Festa Major); Casal Esportiu (classes de natació a la platja, travesses amb caiac); Associació Esportiva Institut Montgrí (atletisme, campions de Catalunya de cros el 2012, Tennis Taula, campiones de Catalunya el 2010; Korfbal, subcampions de Catalunya i Futbol sala, femení i masculí; bàdminton, hip-hop, tècniques de circ, escacs, etc. ).

També va ser el primer tècnic d'esports de l'Ajuntament durant els 80, coincidint amb la construcció del pavelló municipal d'esport, coordinador comarcal d'Escoles d'Iniciació Esportiva i delegat del COPLEF. Ha estat atleta i entrenador, i és un amant dels esports a l'aire lliure. Es planteja continuar col·laborant amb les entitats, conèixer millor el nostre entorn privilegiat i acabar el triangle català, a peu, en bicicleta i en caiac.

Gala dels Premis Montgrí de l'Esport 2018
El lliurament del guardó es farà el diumenge 7 d'octubre durant la Gala dels Premis Montgrí de l'Esport 2018, que se celebrarà a l'Espai Ter (19 h). Durant l'acte també es guardonaran esportistes, clubs o entitats locals que han destacat durant l’any que acaba pels èxits assolits o per la seva trajectòria en favor de la promoció de l'esport. L'entrada a l'acte és lliure i gratuïta.

La gran festa de l'esport local anirà seguida d'una intensa setmana esportiva que han organitzat l'ajuntament i els clubs locals, del 8 a l’11 d'octubre, per tal de promoure, a través de les escoles, que els alumnes puguin provar i practicar diferents esports i conèixer l'àmplia oferta esportiva local.

Xerrada de Delfí Geli i actuació de Brodas Bros
Així mateix, el programa d'actes inclourà a xerrada «L'Esport d'elit. Des del camp i des del depatx», a càrrec de Delfí Geli, exjugador de primera divisió i actual president del Girona Futbol Club el dimecres 3 d’octubre a les 18 h, al museu de la Mediterrània Can Quintana.

Així mateix, també s'hi ha inclòs l'espectacle Block Party by Brodas Bros. James Brown Tribute, que s'ha programat per al divendres 5 d'octubre, a les 22.15 h, a l'Espai Ter. Es tracta d'un concert d’homenatge a la música negra, una festa animada per la dansa espectacular de Brodas Bros i conduïda per la banda Nación Funk All Stars capitanejada per Lalo López (Fundación Tony Manero). Un espectacle altament participatiu, un concert on els espectadors són lliures d’aixecar-se, ballar i cantar quan els vingui de gust. 6 ballarins, 6 músics i 2 cantants ompliran l’Espai Ter de l’energia del hip-hop que va néixer gràcies a les festes block party que van començar a organitzar discjòqueis de Nova York com Kool Herc, Afrika Bambaataa o Grandmaster Flash.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis