In Crescendo guanya el Premi Espai Ter de Música i aquesta setmana enregistra del seu nou treball a Torroella de Montgrí

El presentarà en exclusiva a l'Espai Ter el divendres 28 de desembre, a les 21 h

06.09.2018

El popular grup vocal In Crescendo, guanyador de la segona edició del concurs televisiu de TV3 Oh Happy Day, el 2014, està enregistrant aquesta setmana el seu tercer disc a l'Auditori Teatre Espai Ter. Encetarà així la nova col·lecció de CDs que promou l'equipament en el marc de la convocatòria del Premi Espai Ter. Aquesta iniciativa s'ha promogut amb l'objectiu de donar suport als projectes de creació musical en l'àmbit dels Països Catalans. La comissió tècnica del premi va acordar que fos el grup granollerí el primer en fer-se amb el guardó, enregistrar el seu nou disc al mateix equipament i presentar-lo en exclusiva dins de la seva programació estable, concert que es farà el divendres 28 de desembre, a les 21 h. 

El suport de l’Espai Ter es concreta en la cessió d’espais de residència per a la creació, l’enregistrament, edició i distribució d’un CD, l’estrena i la presentació del projecte discogràfic al mateix auditori. A més, es donarà suport a la promoció del nou treball i la gira del projecte en l’àmbit dels Països Catalans i d’Europa. 

La creació del Premi Espai Ter representa, també, l’arrencada d’una nova col·lecció de CDs de  l’Espai Ter, en col·laboració amb l’empresa discogràfica Seed Music. 

L’equipament té entre els seus objectius, no només ser un espai d’exhibició, sinó també esdevenir un centre de suport a la creació artística als Països Catalans. Per aquest motiu, el oremi neix amb la voluntat de ser un motor tractor que enforteixi el teixit professional en l’àmbit de la música.

L’Espai Ter acollirà i apadrinarà durant un any un projecte musical escollit per una comissió integrada per experts en música, sota la coordinació artística del músic torroellenc Jordi Molina i la col·laboració amb el segell discogràfic Seed Music.

En aquesta primera convocatòria s’ha volgut donar protagonisme a la veu i concretament al cant polifònic. El treball de In Crescendo permet fusionar la tradició del cant coral amb la modernitat dels grups vocals actuals.

L’evolució del grup, la riquesa musical, la innovació dels arranjaments, i la màgia de les seves polifonies; que permeten donar una nova mirada al cant coral i la possibilitat de sumar-hi nous públics varen ser alguns dels motius de la tria de In Crescendo.  

Aquesta setmana, de dimecres a divendres, In Crescendo grava el seu nou treball a l’Espai Ter. Aquest nou treball discogràfic és presentarà en exclusiva en concert el divendres 28 de desembre, a les 21 h a l’Espai Ter. Les entrades ja són a la venda en línia a www.espaiter.cat i als punts de venda habituals de l’Espai Ter i l’Oficina de Turisme de l’Estartit.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis