• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies La platja Gran de l'Estartit obté el distintiu Q de Qualitat Turística
La platja Gran de l'Estartit obté el distintiu Q de Qualitat Turística Imprimir Correu-e
(29.06.12) L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, ha presidit aquest matí l’acte protocol·lari d’hissada de la bandera Q de Qualitat de Turística que ha obtingut la platja Gran de l’Estartit. Aquest és un prestigiós guardó que atorga el Instituto para la Calidad Turística Espanyola (ICTE), com a reconeixement als estàndards de qualitat de les platges del litoral de l'Estat Espanyol. D’aquesta manera es reconeix la tasca realitzada tant per l’Ajuntament com per les empreses concessionàries de serveis en la implantació de sistemes de qualitat.

L'alcalde ha estat acompanyat pel regidor de Turisme i Platges, Genís Dalmau; el regidor de Seguretat Ciutadana, Andrés Navarrete, tècnics municipals i efectius del dispositiu de platges.

La Q de Qualitat és l'element més visible per demostrar el compromís de l'establiment certificat per aconseguir la plena satisfacció del client i oferir un servei excel·lent. Tramitar aquesta certificació suposa un sobreesforç de tot el personal que treballa a les platges, així com pels concessionaris, ja que les auditories que avaluen i autoritzen la concessió del certificat són molt estrictes.  Es té en compte, sobretot, aspectes com el control higiènic i sanitari de les guinguetes, la informació que es dóna al ciutadà, la seguretat, el salvament i primers auxilis i la millora en els accessos a la platja.

L’Ajuntament, conscient de la importància de promoure un model de turisme de qualitat, respectuós amb l’entorn, ha volgut anar més enllà de les exigències tant del ciutadà, com del sector turístic i promoure des del consistori un model de turisme basat en l’equilibri entre la qualitat del servei i l’entorn. Per això, el distintiu Q de Qualitat funciona de manera funcionarà de manera complementària al  Sistema Integral de Gestió de Qualitat i Medi Ambient (SIGQMA) que es va implementar el 2006. Incideix, a més, en d'altres aspectes, ja que contempla  totes les activitats i els serveis que s’hi desenvolupen.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit