Avisos

Fil directe amb l'Alcalde

Actualment, les noves tecnologies ens donen l'oportunitat d'establir nous canals de contacte més directe entre els ciutadans i els gestors municipals.

Amb aquest esperit neix doncs aquesta secció de la pàgina web municipal, amb voluntat que els ciutadans us pogueu posar en contacte amb mi directament, potenciant la participació de tots els veïns i veïnes.

Des d'aquí, em podeu fer arribar directament a la bústia personal les vostres sol.licituds, queixes o suggeriments. També ho podeu fer mitjançant les bústies de suggeriments que hi ha instal·lades a l'Ajuntament, a l'EMD de l'Estartit, a Can Quintana i a l'Oficina de Turisme.

Estem convençuts que el desenvolupament local només és possible amb la participació i la complicitat de tots els que formem part de Torroella i l'Estartit. Gràcies per ajudar-nos!


Jordi Colomí Massanas
Alcalde

Nota: Les dades que ens proporcioneu seran incorporades en un fitxer de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí creat amb l'objectiu d'atendre les consultes, els suggeriments i les propostes dels ciutadans. No es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres persones. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, i adreçar-vos a l'Àrea de Participació Ciutadana o directament a l'Alcaldia d'aquest Ajuntament

eventis