Notícies - seguretat ciutadana

10.09.2019

Des de fa uns dies, la Policia Local de Torroella de Montgrí ha incorporat un nou cotxe patrulla del model Seat Ateca, adquirit amb la modalitat de... (Llegir més)

25.07.2018

La Policia Local de Torroella de Montgrí s'ha adherit a la campanya “Escuts solidaris #pelsvalents", que té com a objectiu contribuir al... (Llegir més)

19.06.2017

La cinquena auditoria sobre la qualitat de travesseres en vies urbanes del RACC situa la de la C-31 a Torroella de Montgrí com la segona més ben... (Llegir més)

(15.02.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha organitzat un cicle de 9 sessions formatives adreçades a la Policia Local per poder millorar el... (Llegir més)

(01.12.16) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa un dispositiu gratuït d'alertes a través del mòbil perquè els comerços puguin... (Llegir més)

(14.10.16) La Policia Local de Torroella de Montgrí reforçarà, d’una manera proactiva, la seva proximitat amb el ciutadà i el seu paper en el... (Llegir més)

(27.01.15) Els agents de la Policia Local de Torroella de Montgrí han iniciat aquest matí un curs de formació per millorar el coneixement sobre... (Llegir més)

(04.05.14) La Policia Local de Torroella de Montgrí i els Agents Rurals reforçaran la seva coordinació per tal de millorar el dispositiu de... (Llegir més)

(04.02.14) La Policia Local està portant a terme una campanya informativa per combatre pràctiques incíviques com aparcar incorrectament, no... (Llegir més)

(14.05.12) L'Ajuntament contractarà 6 agents cívics per tal que desenvolupin tasques de suport a la Policia Local durant la temporada turística.... (Llegir més)

(01.03.12) L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon, i Andreu Joan Martínez, director general d'Administració de Seguretat d'Interior de la... (Llegir més)

(16.11.11) La Policia Local iniciarà durant aquest proper mes una campanya informativa per donar consells als comerciants sobre seguretat. L'augment... (Llegir més)

(09.08.11) L'Ajuntament ha equipat dos cotxes patrulles de la Policia Local amb un aparell desfibril·ladors per millorar el temps de resposta davant... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis