Avisos

Restabliment parcial de les comunicacions després del sabotatge de la Torre de Telecomunicacions del Rocamaura

Torre de Telecomunicacions del Rocamaura
Torre de Telecomunicacions del Rocamaura

16.08.2023

Aquest matí han seguit els treballs de restabliment de les connexions dels serveis de les diferents companyies que operen des de les torres de telecomunicacions de la muntanya del Rocamaura, a l’Estartit.

Els serveis de ràdio i televisió ja estan en funcionament i les connexions de telefonia amb les principals empreses subministradores també s’han anat restablint. Es preveu que al llarg del dia d’avui, la majoria d’operadores puguin garantir el servei als seus clients.

Aquest restabliment urgent que s’ha realitzat és parcial i provisional, ja que les tasques de recuperació del servei de manera definitiva, es preveu que puguin durar uns mesos.

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha mantingut converses aquest matí amb la Secretaria de Telecomunicacions i amb la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, per demanar-los la màxima celeritat en la resolució de les afectacions del sabotatge, en plena temporada turística.

La Policia Local de Torroella de Montgrí també s’ha traslladat aquest matí a les instal·lacions del Rocamaura per fer el seguiment del restabliment dels serveis de telecomunicacions.

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis