Avisos

La Policia Local de Torroella de Montgrí renovarà la seva flota amb vehicles híbrids amb una nova retolació

El nou cotxe de la Policia Local
El nou cotxe de la Policia Local

10.08.2023

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha iniciat el procés de substitució dels vehicles de la seva flota que a partir d'ara seran híbrids i incorporaran la nova imatge dels vehicles d'emergències d'acord amb la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police). Aquesta norma té com a objectius homogeneïtzar la retolació dels vehicles d’emergència, fer-los més visibles i garantir la seguretat d’agents i vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència. 

Per aquest motiu, el nou vehicle ha estat retolat seguint el patró de Battenberg, que combina un color clar i un de fosc, alternant quadrats reflectants i absorbents de la llum per crear un impacte visual que permeti la ràpida identificació del vehicle. Aquesta retolació ofereix alta visibilitat i es fa servir en vehicles d’emergència en diferents països europeus. 

El nou model és un Ford Kuga ST Line X 2.5 Duratec FHEV automàtic, tot terreny 4x4, amb 140 kW i 5 portes. Està dotat amb l’equipament policial de darrera tecnologia per millorar l’atenció ciutadana que es du a terme des del cos policial. També incorpora un kit per traslladar detinguts.

Actualment, la Policia Local de Torroella de Montgrí disposa de 3 vehicles, i es renovaran mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que preveu la reposició de vehicles cada quatre anys.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis