Avisos

La fundació Carano 4 Children proposa Torroella de Montgrí per a la cerimònia de lliurament dels premis internacionals 2024

L'activitat comptarà amb la col·laboració de la Fundació Philippe Cousteau

Alejandro Carano, Jordi Colomí, Rafael Lobeto i Josep Martinoy.
Alejandro Carano, Jordi Colomí, Rafael Lobeto i Josep Martinoy.

14.04.2023

La fundació Carano 4 Children ha traslladat a l'Ajuntament la seva voluntat que Torroella de Montgrí aculli l’acte institucional de lliurament de la sisena edició dels premis internacionals «Leonardo 4 Children» que convocarà per al 2024. Aquestes premis, de reconegut prestigi, tenen com a objectiu estimular la creativitat i les habilitats artístiques i científiques a l'hora de resoldre problemes globals.

La 5a edició de la iniciativa inclou premis centrats en el Clima, la Igualtat i la Pau, oberts a nens de 6 a 12 anys, adolescents de 13 a 18 anys i joves compositors de música de 18 a 30 anys, residents a la UE, així com així com en altres països en cooperació amb socis locals.

La fundació sense ànim de lucre Carano 4 Children, amb seu a Bèlgica, té la missió d'ajudar els nens i joves a desenvolupar el seu potencial en habilitats científiques i artístiques, abordar problemes globals clau i donar suport als nens necessitats, en particular orfes, abandonats, hospitalitzats o refugiats, per superar el seu estrès traumàtic gràcies als beneficis de l'art i la ciència.

La fundació Carano 4 Children es va crear en memòria de Luigi Carano i Erika Ciancaleoni, dos enginyers aeronàutics casats i artistes increïblement creatius d'Itàlia.

L'activitat es portaria a terme a l'Auditori Teatre Espai Ter en col·laboració amb la Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans", que el mes de febrer va presentar i comunicar la decisió que havia escollit el municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit per ubicar-hi la seva seu central científica mundial.

La proposta de la fundació Carano 4 Children s'ha començat a treballar aquest matí en una reunió al despatx d'Alcaldia a la qual hi han participat l'alcalde, Jordi Colomí; el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament, Josep Martinoy; el president i fundador de la fundació Carano 4 Children, Alejandro Carano, i el secretari general de la fundació Philippe Cousteau, Rafael Lobeto.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis