Avisos

Torroella de Montgrí s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Aquesta campanya vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

Des de l’Àrea d’Esports, l’Ajuntament s’afegeix a la iniciativa promovent activament durant tota la setmana l’ampli ventall d’activitats esportives que es poden practicar al municipi i engegant una campanya concurs a Instagram. En aquesta xarxa social se sortejarà un rellotge intel·ligent entre tota la ciutadania que demostri la pràctica de l’esport i de l’activitat física en algun moment de la Setmana Europea de l’Esport:

Per participar-hi, només cal seguir els següents passos:

  1. Seguir a l’Ajuntament a Instagram (@ajtorroella).
  2. Publicar un fotografia fent esport en el municipi, del 23 al 30/09/22.
  3. Etiquetar @ajtorroella.
  4. Utilitzar els hashtags: #SomEsport #SomTorroella #SomLEstartit #BeActive #esportcat

Des de l’Àrea d’Esports es promou l’activitat física durant l’any donant el suport necessari a totes les entitats esportives del municipi que realitzen una excel·lent tasca en matèria de promoció esportiva. Així mateix, impulsa el programa d’activitats dirigides adreçat a la ciutadania en general i que enguany arrencarà el proper 3 d’octubre al Pavelló Municipal d’Esports. https://www.torroella-estartit.cat/ca/noticies/4618-lajuntament-de-torroella-de-montgri-programa-.html

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis