Avisos

Torroella de Montgrí s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Aquesta campanya vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

Des de l’Àrea d’Esports, l’Ajuntament s’afegeix a la iniciativa promovent activament durant tota la setmana l’ampli ventall d’activitats esportives que es poden practicar al municipi i engegant una campanya concurs a Instagram. En aquesta xarxa social se sortejarà un rellotge intel·ligent entre tota la ciutadania que demostri la pràctica de l’esport i de l’activitat física en algun moment de la Setmana Europea de l’Esport:

Per participar-hi, només cal seguir els següents passos:

  1. Seguir a l’Ajuntament a Instagram (@ajtorroella).
  2. Publicar un fotografia fent esport en el municipi, del 23 al 30/09/22.
  3. Etiquetar @ajtorroella.
  4. Utilitzar els hashtags: #SomEsport #SomTorroella #SomLEstartit #BeActive #esportcat

Des de l’Àrea d’Esports es promou l’activitat física durant l’any donant el suport necessari a totes les entitats esportives del municipi que realitzen una excel·lent tasca en matèria de promoció esportiva. Així mateix, impulsa el programa d’activitats dirigides adreçat a la ciutadania en general i que enguany arrencarà el proper 3 d’octubre al Pavelló Municipal d’Esports. https://www.torroella-estartit.cat/ca/noticies/4618-lajuntament-de-torroella-de-montgri-programa-.html

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis