Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí programa 400 minuts setmanals d'activitats esportives dirigides

31.08.2022

Ja estan obertes les inscripcions a les activitats esportives dirigides municipals que per aquest curs escolar 2022/23. L’Àrea d’Esports ha organitzat tres activitats esportives dirigides, tenint el compte els diferents nivells d’intensitat: control postural, condicionament físic i total fit.

Les inscripcions ja es poden realitzar fins a esgotar les places disponibles de manera online al següent enllaç: https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

L’activitat de control postural combinarà les modalitats de ioga, pilates, hipopressius, el control de la respiració i la suavitat dels moviments tindrà un paper fonamental per incrementar la sensació de benestar en les persones participants. Aquesta activitat es podrà realitzar en horari de matins, els dimarts, dimecres i divendres.

A l’activitat de condicionament físic es combinaran exercicis de tonificació muscular i exercicis cardiovasculars amb suport muscular. Els dimarts, dimecres i divendres al matí serà l’horari d’aquesta activitat.

L’activitat de Total Fit està adreçada per aquelles persones que busquen més intensitat i es combinaran exercicis de força amb exercicis de resistència d’intensitat mitja. El total fit es realitzarà els dilluns i dimecres, de les 17 a les 17.50 h.

Les classes es realitzaran al Pavelló Municipals d’Esports de Torroella de Montgrí.

Flexibilitat per adaptar-se a tots els públics i butxaques
Les tarifes van des del 15 € per dues hores d’activitats dirigides mensuals als 35 € per poder participar a totes les activitats dirigides programades tant a horaris de matins com de tardes.

També s’ha previst la inscripció a un trimestre concret, la compra de paquets de 6 sessions o la participació puntual a una activitat concreta, amb tarifes adaptades a totes les necessitats.  

Les inscripcions ja es poden realitzar fins a esgotar les places disponibles de manera online al següent enllaç: https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

L’inici de les activitats esportives serà el dia 3 d’octubre i finalitzarà el 23 de juny de 2023, seguint aproximadament el calendari escolar.

Tarifa

Descripció

Preu

Matrícula *

Mensual A

2 hores setmanals

15 €

15 €

Mensual B

3 hores setmanals

18 €

18 €

Mensual C

Totes les hores programades al matí.

22 €

22 €

Mensual D

Totes les hores programades (Matí – tarda)

25 €

25 €

Mensual **

Totes les hores programades.

35 €

-

Trimestral A**

2 hores setmanals durant 3 mesos

50 €

-

Trimestral B**

3 hores setmanals durant 3 mesos

65 €

-

Trimestral C**

6 hores setmanals durant 3 mesos

75 €

-

Paquet

6 sessions

25 €

-

Puntual

Participació a una activitat puntual

5 €

-

(*) La matrícula només la pagaran les persones usuàries que dins d’un període de 18 mesos no hagin estat usuàries de qualsevol abonament mensual.

(**) Aquestes tarifes fan referència a la inscripció a les activitats dirigides per un període puntual de temps.

Inscripcions online a:  https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

Les inscripcions es realitzaran de forma telemàtica a partir del 22 d’agost 2022 fins exhaurir les places disponibles.

Per més informació:

Pavelló Municipal d’Esports | Ronda de Pau Casals s/n, 17257 Torroella de Montgrí
Telèfon: 972 76 07 04
Correu electrònic: esports@torroella-estartit.cat

 

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis