Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí programa 400 minuts setmanals d'activitats esportives dirigides

31.08.2022

Ja estan obertes les inscripcions a les activitats esportives dirigides municipals que per aquest curs escolar 2022/23. L’Àrea d’Esports ha organitzat tres activitats esportives dirigides, tenint el compte els diferents nivells d’intensitat: control postural, condicionament físic i total fit.

Les inscripcions ja es poden realitzar fins a esgotar les places disponibles de manera online al següent enllaç: https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

L’activitat de control postural combinarà les modalitats de ioga, pilates, hipopressius, el control de la respiració i la suavitat dels moviments tindrà un paper fonamental per incrementar la sensació de benestar en les persones participants. Aquesta activitat es podrà realitzar en horari de matins, els dimarts, dimecres i divendres.

A l’activitat de condicionament físic es combinaran exercicis de tonificació muscular i exercicis cardiovasculars amb suport muscular. Els dimarts, dimecres i divendres al matí serà l’horari d’aquesta activitat.

L’activitat de Total Fit està adreçada per aquelles persones que busquen més intensitat i es combinaran exercicis de força amb exercicis de resistència d’intensitat mitja. El total fit es realitzarà els dilluns i dimecres, de les 17 a les 17.50 h.

Les classes es realitzaran al Pavelló Municipals d’Esports de Torroella de Montgrí.

Flexibilitat per adaptar-se a tots els públics i butxaques
Les tarifes van des del 15 € per dues hores d’activitats dirigides mensuals als 35 € per poder participar a totes les activitats dirigides programades tant a horaris de matins com de tardes.

També s’ha previst la inscripció a un trimestre concret, la compra de paquets de 6 sessions o la participació puntual a una activitat concreta, amb tarifes adaptades a totes les necessitats.  

Les inscripcions ja es poden realitzar fins a esgotar les places disponibles de manera online al següent enllaç: https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

L’inici de les activitats esportives serà el dia 3 d’octubre i finalitzarà el 23 de juny de 2023, seguint aproximadament el calendari escolar.

Tarifa

Descripció

Preu

Matrícula *

Mensual A

2 hores setmanals

15 €

15 €

Mensual B

3 hores setmanals

18 €

18 €

Mensual C

Totes les hores programades al matí.

22 €

22 €

Mensual D

Totes les hores programades (Matí – tarda)

25 €

25 €

Mensual **

Totes les hores programades.

35 €

-

Trimestral A**

2 hores setmanals durant 3 mesos

50 €

-

Trimestral B**

3 hores setmanals durant 3 mesos

65 €

-

Trimestral C**

6 hores setmanals durant 3 mesos

75 €

-

Paquet

6 sessions

25 €

-

Puntual

Participació a una activitat puntual

5 €

-

(*) La matrícula només la pagaran les persones usuàries que dins d’un període de 18 mesos no hagin estat usuàries de qualsevol abonament mensual.

(**) Aquestes tarifes fan referència a la inscripció a les activitats dirigides per un període puntual de temps.

Inscripcions online a:  https://forms.gle/h7755ress7vhTPFe7

Les inscripcions es realitzaran de forma telemàtica a partir del 22 d’agost 2022 fins exhaurir les places disponibles.

Per més informació:

Pavelló Municipal d’Esports | Ronda de Pau Casals s/n, 17257 Torroella de Montgrí
Telèfon: 972 76 07 04
Correu electrònic: esports@torroella-estartit.cat

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis