Avisos

L’Ajuntament ofereix wifi públic gratuït d’alta velocitat a través del programa Wifi4EU

12.05.2021

Torroella de Montgrí i l'Estartit fan un pas més en la millora de la connectivitat i l'accés públic a Internet per a la població i visitants amb la instal·lació de diversos punts wifi gratuïts d’alta qualitat emplaçats a espais exteriors i equipaments municipals. El projecte ha representat una inversió de 15.000 euros finançats íntegrament per la Unió Europea en el marc del programa «WiFi per a Europa–WiFi4EU». L’objectiu de la Unió Europea és millorar la connectivitat en el si del mercat únic digital per garantir que tots els ciutadans europeus tinguin accés a internet i puguin beneficiar-se de serveis com ara la utilització de l’administració electrònica.

Per poder accedir a la nova xarxa wifi, només cal estar dins la cobertura dels punts de connexió, seleccionar WIFI4EU i iniciar la sessió. Tots els llocs on hi ha connexió ja estan operatius i properament estaran identificats amb un rètol. Un cop connectats a la nova xarxa, es podrà navegar gratuïtament. Amb tot, es limitaran cert tipus de connexions per impedir l’ús de la xarxa per consultar webs amb contingut de risc.

Aquests primers dies, per connectar-se només cal que hi vinculeu el vostre dispositiu a la xarxa WIFI4EU. D’aquí a uns dies, però, en el moment de connectar-se per primer cop, els usuaris seran redirigits a una pàgina segura d’inici de sessió. El registre també permetrà que els usuaris puguin navegar per xarxes wifi4eu d’altres poblacions. A Catalunya ja hi ha prop de 180 municipis que en disposen.

Ubicació de les antenes en espais exteriors

Torroella de Montgrí

  • Plaça de la Vila
  • Plaça Pere Rigau
  • Pati de can Quintana
  • Plaça Quintana i Combis
  • Plaça d'Espanya

L'Estartit

  • Plaça del Port
  • Plaça de la Llevantina

Ubicació de les antenes a l’interior de dependències municipals

Torroella de Montgrí

  • El Recer

Nucli de l'Estartit

  • Sala Polivalent
13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis