Avisos

Policia Local

La Policia Local és un cos de seguretat que depèn de l'Ajuntament i té com a missió vetllar per protegir el lliure exercici dels drets i llibertats del ciutadans, en l'àmbit del terme munciipal. Per dur a terme aquesta tasca se segueixen criteris de proximitat, compromís, integritat, neutralitat, imparcialitat, voluntat de servei i eficiència. És un servei essencial per preservar la convivència i fomentar de la cohesió social.

Notícies Relacionades
10.09.2019

Des de fa uns dies, la Policia Local de Torroella de Montgrí ha incorporat un nou cotxe patrulla del model Seat Ateca, adquirit amb la modalitat de... (Llegir més)

25.07.2018

La Policia Local de Torroella de Montgrí s'ha adherit a la campanya “Escuts solidaris #pelsvalents", que té com a objectiu contribuir al... (Llegir més)

(15.02.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha organitzat un cicle de 9 sessions formatives adreçades a la Policia Local per poder millorar el... (Llegir més)

(01.12.16) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa un dispositiu gratuït d'alertes a través del mòbil perquè els comerços puguin... (Llegir més)

(14.10.16) La Policia Local de Torroella de Montgrí reforçarà, d’una manera proactiva, la seva proximitat amb el ciutadà i el seu paper en el... (Llegir més)

(27.01.15) Els agents de la Policia Local de Torroella de Montgrí han iniciat aquest matí un curs de formació per millorar el coneixement sobre... (Llegir més)

Responsable tècnic
Sr. Vicenç Montero Fernandez
Responsable polític
Sr. Josep Martinoy i Casademont
Dades de contacte
Adreça
Carretera de Torroella, 104, 17258 l’Estartit
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis