Avisos

Comunicació

L'Àrea de Comunicació és la responsable de donar a conèixer l’acció de govern de l’Ajuntament i  vetllar per la correcta projecció de la imatge institucional de la Corporació.

La seva tasca és molt àmplia i transversal, per la qual cosa manté un treball permanent i constant amb les diferents àrees. També té com a objectiu apropar la institució a la població, per tal que tothom pugui estar informat de la seva activitat.

Des de l’àrea,  a més, es dóna suport a l'equip de govern en la seva tasca de representació institucional i s’assessora, s'orienta i es planifiquen estratègies de comunicació i relacions públiques en l'organització i la difusió d’activitats i esdeveniments.

Els instruments per desenvolupar tota aquesta tasca són:

- Gestió de la relació amb els mitjans de comunicació
- Elaboració de notes de premsa
- Organització de rodes de premsa
- Edició i producció del butlletí d’informació municipal IM (periodicitat mensual)
- Edició i producció de la revista El Montgrí (periodicitat semestral)
- Gestió d’anuncis
- Campanyes publicitàries
- Xarxes socials
- Web municipal
- Comunicació institucional

Notícies Relacionades

El Col·legi de Periodistes de Catalunya premia la comunicació del Life Pletera

20.11.2017

El projecte d'art vinculat al Life Pletera en el marc del seu Pla de Comunicació ha estat distingit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el... (Llegir més)

L’Ajuntament activa un nou web i APP per facilitar la difusió de tota l’agenda d’activitats de Torroella i l’Estartit

(31.03.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat avui un nou web (www.agendatorroella.com), que també tindrà versió APP per a mòbils i... (Llegir més)

El Pla de Comunicació del Life Pletera obté el premi Carles Rahola a la millor iniciativa de comunicació institucional

(26.02.16) El Pla de Comunicació del projecte Life Pletera va obtenir ahir a la nit el Premi Carles Rahola de Comunicació Local en l'apartat de... (Llegir més)

L'alcalde recull el Reconeixement Infoparticipa 2014 a la transparència de la comunicació pública local

(23.12.14) L'alcalde, Jordi Cordon, va recollir ahir al vespre el Reconeixement Infoparticipa 2014, un guardó que reconeix el treball en favor de la... (Llegir més)

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, guardonat pel treball en favor de la transparència de la comunicació pública local

(16.12.14) El Consell Certificador del Segell Infoparticip@ a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local ha guardonat... (Llegir més)

Responsable tècnic

Jordi Gamero Aguilera

Responsable polític

Josep Martinoy i Casademont

Dades de contacte

Adreça

Plaça de la Vila, 1- 17257-Torroella de Montgrí
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis