Avisos

L'ADF Montgrí estrena nou vehicle gràcies a la Gala Solidària Pro Baix Ter i a l'aportació municipal

Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF
Nou vehicle ADF

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

L'aportació de la Gala a l'ADF Montgrí ha estat de 2.257,50 € i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha sumat a la col·laboració amb una aportació extra de 8.000 € per finançar el nou vehicle. La pròpia ADF ha aportat 3.000 € per adaptar-lo a les exigències per formar part de la flota d’un vehicle ADF homologat (tasques de pintura, prioritaris, logotips, etc.)

Es tracta d'una furgoneta tot terreny d'ocasió, tipus "pick up" de la marca Tata Xenon, i ha costat 11.800 €.

Aquesta inversió municipal se suma a la inauguració del nou local de l'ADF Montgrí que es va inaugurar ara fa just un any, al febrer del 2023. Un nou equipament que ha permès a l’entitat disposar d’un espai perfectament equipat per guardar-hi els vehicles i el material, i per portar a terme de manera correcta els treballs de voluntariat i tasques de prevenció d’incendis forestals.

La Gala Pro Baix Ter, impulsada per Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter és una iniciativa solidària amb el propòsit de donar suport a les entitats actives en el territori que amb el seu treball contribueixen a  millorar la qualitat de vida de les persones i del paisatge del Baix Ter.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis