Avisos

(IM) Informa't del servei de recollida porta a porta comercial, els seus horaris i condicions

24.07.2023

El servei de recollida comercial porta a porta s'amplia els mesos d'estiu a Torroella de Montgrí i l'Estartit per assumir l'augment de la població, activitat comercial i demanda. 

Si tens un negoci al municipi pots beneficiar-te de la recollida porta a porta de paper - cartró, vidre, envasos i orgànica.  A més, si t'adhereixes a la campanya de recollida porta a porta comercial, podràs tenir descomptes al teu rebut d'escombraries industrial. 

Aquests són els dies i horaris en els que es fa el servei. 

TORROELLA DE MONTGRÍ

  • Cartró: Dilluns i dijous (Abans de les 13h
  • Vidre: Dimarts, dijous i diumenge (Abans de les 10h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h)
  • Envasos: Dilluns i dijous (A partir de les 22h) 

L'ESTARTIT

  • Cartró: Dilluns, dimecres, divendres i dissabtes (Abans de les 08h)
  • Vidre: Dimarts, dijous i divendres (Abans de les 08h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h
  • Envasos: DIlluns, dimecres i divendres (A partir de les 22h)

Cal recordar que els usuaris comercials del servei d'escombraries tenen prohibit utilitzar els contenidors de la via pública, que estan reservats als usuaris particulars. L'incompliment d'aquesta prohibició pot comportar multes d'entre 3.000 i 300.000 euros. 

Des de l'Ajuntament es posa a disposició dels usuaris comercials del servei porta-a-porta cubells gratuïts. Per demanar-los cal entrar una instància genèrica a l'Ajuntament per via telemàtica o presencial. 

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació i calendaris

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis