Avisos

(IM) Informa't del servei de recollida porta a porta comercial, els seus horaris i condicions

24.07.2023

El servei de recollida comercial porta a porta s'amplia els mesos d'estiu a Torroella de Montgrí i l'Estartit per assumir l'augment de la població, activitat comercial i demanda. 

Si tens un negoci al municipi pots beneficiar-te de la recollida porta a porta de paper - cartró, vidre, envasos i orgànica.  A més, si t'adhereixes a la campanya de recollida porta a porta comercial, podràs tenir descomptes al teu rebut d'escombraries industrial. 

Aquests són els dies i horaris en els que es fa el servei. 

TORROELLA DE MONTGRÍ

  • Cartró: Dilluns i dijous (Abans de les 13h
  • Vidre: Dimarts, dijous i diumenge (Abans de les 10h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h)
  • Envasos: Dilluns i dijous (A partir de les 22h) 

L'ESTARTIT

  • Cartró: Dilluns, dimecres, divendres i dissabtes (Abans de les 08h)
  • Vidre: Dimarts, dijous i divendres (Abans de les 08h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h
  • Envasos: DIlluns, dimecres i divendres (A partir de les 22h)

Cal recordar que els usuaris comercials del servei d'escombraries tenen prohibit utilitzar els contenidors de la via pública, que estan reservats als usuaris particulars. L'incompliment d'aquesta prohibició pot comportar multes d'entre 3.000 i 300.000 euros. 

Des de l'Ajuntament es posa a disposició dels usuaris comercials del servei porta-a-porta cubells gratuïts. Per demanar-los cal entrar una instància genèrica a l'Ajuntament per via telemàtica o presencial. 

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació i calendaris

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis