Avisos

L’ Ajuntament habilita un aparcament a la bandra dreta de la Gola del Ter

27.06.2023

Us informem que des del 21 de juny i fins al 30 de setembre de 2023 s’ha habilitat l’aparcament temporal al costat de l’Escola del Mar «La Garbinada», a la bandra dreta de la Gola del Ter. Des d’aquesta aparcament, s’ha d’arribar a la platja a peu o en bicicleta.

Aquesta acció conjunta entre l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter pretén evitar la massificació de vehicles aparcats al camí d'accés de manera desordenada i així preservar i protegir els hàbitats del parc natural de canyissar, prats i jonqueres, així com també els hàbitats d’interès comunitari de salicòrnia i també fomentar una mobilitat més sostenible donant prioritat a vianants i ciclistes.

Es recorda també que tots els camins d’accés s’han senyalitzat amb la prohibició d’estacionar i també hi ha una barrera permanent per restringir l’accés a la Platja de la Gola del Ter- Fonollera amb vehicle motoritzat.

Aparcar a la zona habilitada permetrà a tothom gaudir d'una millor experiència en una platja natural.

Gràcies per col·laborar amb la conservació de la platja de la Gola del Ter i la Fonollera.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis