Avisos

L’Institut Montgrí amplia la seva oferta de formació professional amb un cicle superior de Màrqueting i Publicitat

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es tracta d’una formació que capacitarà alumnat amb perfils molt variats, que podran desenvolupar totes les tasques de comunicació, màrqueting i publicitat d’una empresa o de qualsevol activitat, tant presencial com en línia. És un perfil laboral molt demandat, especialment en l’àmbit digital. També permet, amb posterioritat, accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau.

La competència general d’aquest títol consisteix en definir i realitzar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i en promocionar i fer publicitat dels productes i/o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats, elaborant els materials publipromocionals necessaris.

El títol que s’obté amb aquests estudis és el de Tècnic/a superior en Màrqueting i Publicitat. La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

>> Més informació sobre el nou cicle https://www.fpbaixemporda.com/cf-grau-superior/marqueting-i-publicitat

La nova proposta formativa també servirà per donar continuïtat pedagògica al cicle de grau mitjà en Activitats Comercials, adaptat al turisme, que ofereix el mateix centre des del curs 2016-2017. Així, l’alumnat que ho desitgi, podrà continuar formant-se i creixent en el mateix institut cursant dos cicles estretament relacionats i amb una notable sortida i demanda laboral.

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, ha agraït i felicitat la direcció i el professorat de l’Institut Montgrí per la bona feina que des de fa temps estan portant a terme en l’àmbit de la formació professional. A banda del cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials, el 2019 van posar en marxa el cicle de grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. En els dos casos, es culminava una vella reivindicació feta tant des del mateix institut, com des de l'Ajuntament, l'AMPA i el teixit empresarial local.

L’Institut va demanar poder impartit el cicle superior de Màrqueting i Publicitat el curs 2021-2022, però la Generalitat, inicialment, no el va concedir. Company ha explicat que «en aquest cas, com en els anteriors, des de l’Ajuntament s’ha donat suport per tal que la Generalitat el concedís. S’ha acompanyat el centre a les empreses més grans del municipi per recollir la signatura a la carta de suport a aquest cicle i a finals del 2022 es van mantenir tres reunions amb el Departament d’Educació a Girona en les quals es va insistir en la importància d'implantar-lo a Torroella. Finalment ha estat una realitat, la qual cosa no només és una bona notícia per al centre i per a l’alumnat, sinó també per al conjunt del municipi.»

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis