Avisos

L’Institut Montgrí amplia la seva oferta de formació professional amb un cicle superior de Màrqueting i Publicitat

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es tracta d’una formació que capacitarà alumnat amb perfils molt variats, que podran desenvolupar totes les tasques de comunicació, màrqueting i publicitat d’una empresa o de qualsevol activitat, tant presencial com en línia. És un perfil laboral molt demandat, especialment en l’àmbit digital. També permet, amb posterioritat, accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau.

La competència general d’aquest títol consisteix en definir i realitzar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i en promocionar i fer publicitat dels productes i/o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats, elaborant els materials publipromocionals necessaris.

El títol que s’obté amb aquests estudis és el de Tècnic/a superior en Màrqueting i Publicitat. La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

>> Més informació sobre el nou cicle https://www.fpbaixemporda.com/cf-grau-superior/marqueting-i-publicitat

La nova proposta formativa també servirà per donar continuïtat pedagògica al cicle de grau mitjà en Activitats Comercials, adaptat al turisme, que ofereix el mateix centre des del curs 2016-2017. Així, l’alumnat que ho desitgi, podrà continuar formant-se i creixent en el mateix institut cursant dos cicles estretament relacionats i amb una notable sortida i demanda laboral.

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, ha agraït i felicitat la direcció i el professorat de l’Institut Montgrí per la bona feina que des de fa temps estan portant a terme en l’àmbit de la formació professional. A banda del cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials, el 2019 van posar en marxa el cicle de grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. En els dos casos, es culminava una vella reivindicació feta tant des del mateix institut, com des de l'Ajuntament, l'AMPA i el teixit empresarial local.

L’Institut va demanar poder impartit el cicle superior de Màrqueting i Publicitat el curs 2021-2022, però la Generalitat, inicialment, no el va concedir. Company ha explicat que «en aquest cas, com en els anteriors, des de l’Ajuntament s’ha donat suport per tal que la Generalitat el concedís. S’ha acompanyat el centre a les empreses més grans del municipi per recollir la signatura a la carta de suport a aquest cicle i a finals del 2022 es van mantenir tres reunions amb el Departament d’Educació a Girona en les quals es va insistir en la importància d'implantar-lo a Torroella. Finalment ha estat una realitat, la qual cosa no només és una bona notícia per al centre i per a l’alumnat, sinó també per al conjunt del municipi.»

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis