Avisos

L’Institut Montgrí amplia la seva oferta de formació professional amb un cicle superior de Màrqueting i Publicitat

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es tracta d’una formació que capacitarà alumnat amb perfils molt variats, que podran desenvolupar totes les tasques de comunicació, màrqueting i publicitat d’una empresa o de qualsevol activitat, tant presencial com en línia. És un perfil laboral molt demandat, especialment en l’àmbit digital. També permet, amb posterioritat, accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau.

La competència general d’aquest títol consisteix en definir i realitzar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i en promocionar i fer publicitat dels productes i/o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats, elaborant els materials publipromocionals necessaris.

El títol que s’obté amb aquests estudis és el de Tècnic/a superior en Màrqueting i Publicitat. La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

>> Més informació sobre el nou cicle https://www.fpbaixemporda.com/cf-grau-superior/marqueting-i-publicitat

La nova proposta formativa també servirà per donar continuïtat pedagògica al cicle de grau mitjà en Activitats Comercials, adaptat al turisme, que ofereix el mateix centre des del curs 2016-2017. Així, l’alumnat que ho desitgi, podrà continuar formant-se i creixent en el mateix institut cursant dos cicles estretament relacionats i amb una notable sortida i demanda laboral.

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, ha agraït i felicitat la direcció i el professorat de l’Institut Montgrí per la bona feina que des de fa temps estan portant a terme en l’àmbit de la formació professional. A banda del cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials, el 2019 van posar en marxa el cicle de grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. En els dos casos, es culminava una vella reivindicació feta tant des del mateix institut, com des de l'Ajuntament, l'AMPA i el teixit empresarial local.

L’Institut va demanar poder impartit el cicle superior de Màrqueting i Publicitat el curs 2021-2022, però la Generalitat, inicialment, no el va concedir. Company ha explicat que «en aquest cas, com en els anteriors, des de l’Ajuntament s’ha donat suport per tal que la Generalitat el concedís. S’ha acompanyat el centre a les empreses més grans del municipi per recollir la signatura a la carta de suport a aquest cicle i a finals del 2022 es van mantenir tres reunions amb el Departament d’Educació a Girona en les quals es va insistir en la importància d'implantar-lo a Torroella. Finalment ha estat una realitat, la qual cosa no només és una bona notícia per al centre i per a l’alumnat, sinó també per al conjunt del municipi.»

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis