Avisos

L’ADF Montgrí estrena nova seu a Torroella de Montgrí

12.02.2023

Aquest dissabte s’ha inaugurat oficialment el nou local de l’ADF Montgrí, emplaçat al carrer Llibertat, número 56, de Torroella de Montgrí. El nou equipament permetrà a l’entitat disposar d’un espai perfectament equipat per guardar-hi els vehicles i el material, i per portar a terme de manera correcta els treballs de voluntariat i tasques de prevenció d’incendis forestals.

L’Ajuntament ha fet les gestions per al lloguer del local i n’assumirà el seu cost, fet que els responsables han agraït ben sincerament. A l’acte inaugural hi han assistit els alcalde de Torroella de Montgrí i d'Ullà, Jordi Colomí i Josep López; el primer tinent d'alcalde de Torroella de Montgrí, Marc Calvet; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls i diversos regidors i regidores de l'equip de govern.

L’ADF havia tingut el local a la Casa de les Aigües, situada al costat de la potabilitzadora municipal, però aquest va quedar molt malmès pel temporal Glòria, per la qual cosa es va haver de traslladar provisionalment a un local que tenia certes mancances.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i al fet que l’Ajuntament  creu fermament en la tasca que es porta a terme des de l’ADF, tant pel que fa a la prevenció d’incendis forestals com al suport a l’extinció als Bombers de la Generalitat de Catalunya,  s’ha pogut llogar un local digne per poder consolidar-se com a seu permanent.

El local té 195 metres quadrats i s’hi ha fet reformes (lavabo i dutxes), una actuació que ha portat a terme la unitat operativa de manteniment(UOM) i la regidoria de Medi Ambient.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis