Avisos

La Gala Pro Baix Ter recull 4.715 euros per a les ADF Montgrí i Puig Segalar

El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,
El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,

18.10.2022

La segona edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter s’ha tancat amb èxit. Els responsables de Giropoma i de l’Auditori Teatre Espai Ter, impulsors de la proposta, han lliurat els diners recaptats a les ADF Montgrí i El Puig Segalar, que han estat les beneficiàries d’aquesta segona edició de la gala. Concretament, s’han lliurat a les dues entitats un total de 4.715 € que s’invertiran en la compra de material que ajudarà a la protecció dels boscos del Montgrí i el Baix Ter. Els diners recaptats es destinaran, en el cas de l’ADF Montgrí, a l’adquisició d’un vehicle, mentre que l’ADF El Puig Segalar comprarà un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

El 14 d’octubre es va fer l’acte simbòlic de lliurament de la recaptació en una trobada entre responsables de l'organització i de les ADF. Els diners recaptats s’han aconseguit, principalment, gràcies a les entrades venudes del concert conjunt de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat, de Torroella de Montgrí, i les corals Nit de Juny i els Virolets, de Palafrugell, celebrar el 17 de setembre. També s’ha recollit diners a través de la venda de Pomes Solidàries durant la jornada de portes obertes que va mostrar l’activitat de les ADF davant de l’Espai Ter.

Davant dels bons resultats de les dues primeres edicions de la Gala Pro Baix Ter, els organitzadors mantindran la iniciativa i ja han començat a treballar en la seva tercera edició.

Giropoma, passió per la poma
Des de la seva fundació, el 1962, Giropoma s'ha consolidat com una organització dinàmica que ha adoptat en el seu sistema de treball les més modernes tècniques de cultiu, producció, conservació, selecció i envasat per oferir al consumidor la millor fruita. Una organització que posa tot el seu esforç i entusiasme perquè el consumidor pugui gaudir dels seus productes amb la màxima qualitat.

L’Espai Ter, un equipament de referència del país
L'Auditori Espai Ter s'ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori. És un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, que acull artistes nacionals i internacionals i que també és seu de reconeguts festivals (Festival de Músiques de Torroella, Temporada Alta, Fimag, Black Music Festival o ÍTACA). L'Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d'esdeveniments públics i privat.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis