Avisos

La Gala Pro Baix Ter recull 4.715 euros per a les ADF Montgrí i Puig Segalar

El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,
El regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy; el vicepresident de Giropoma, David Casadellà; el representant de l’ADF Montgrí, Anselm Díaz; l’alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls; el voluntari de l’ADF El Puig Seglar, Joan Sagués,

18.10.2022

La segona edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter s’ha tancat amb èxit. Els responsables de Giropoma i de l’Auditori Teatre Espai Ter, impulsors de la proposta, han lliurat els diners recaptats a les ADF Montgrí i El Puig Segalar, que han estat les beneficiàries d’aquesta segona edició de la gala. Concretament, s’han lliurat a les dues entitats un total de 4.715 € que s’invertiran en la compra de material que ajudarà a la protecció dels boscos del Montgrí i el Baix Ter. Els diners recaptats es destinaran, en el cas de l’ADF Montgrí, a l’adquisició d’un vehicle, mentre que l’ADF El Puig Segalar comprarà un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

El 14 d’octubre es va fer l’acte simbòlic de lliurament de la recaptació en una trobada entre responsables de l'organització i de les ADF. Els diners recaptats s’han aconseguit, principalment, gràcies a les entrades venudes del concert conjunt de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l’Agrupació Sardanista Continuïtat, de Torroella de Montgrí, i les corals Nit de Juny i els Virolets, de Palafrugell, celebrar el 17 de setembre. També s’ha recollit diners a través de la venda de Pomes Solidàries durant la jornada de portes obertes que va mostrar l’activitat de les ADF davant de l’Espai Ter.

Davant dels bons resultats de les dues primeres edicions de la Gala Pro Baix Ter, els organitzadors mantindran la iniciativa i ja han començat a treballar en la seva tercera edició.

Giropoma, passió per la poma
Des de la seva fundació, el 1962, Giropoma s'ha consolidat com una organització dinàmica que ha adoptat en el seu sistema de treball les més modernes tècniques de cultiu, producció, conservació, selecció i envasat per oferir al consumidor la millor fruita. Una organització que posa tot el seu esforç i entusiasme perquè el consumidor pugui gaudir dels seus productes amb la màxima qualitat.

L’Espai Ter, un equipament de referència del país
L'Auditori Espai Ter s'ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori. És un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, que acull artistes nacionals i internacionals i que també és seu de reconeguts festivals (Festival de Músiques de Torroella, Temporada Alta, Fimag, Black Music Festival o ÍTACA). L'Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d'esdeveniments públics i privat.

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis