Avisos

Un vídeo promocional anima a descobrir Torroella de Montgrí i l'Estartit tot l’any

Sota el lema 'aquí ho trobaràs tot' l'anunci s'emet per TV3 i es difon a través de les xarxes socials

Descobreix-nos
Descobreix-nos

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per les campanyes de promoció de l'estiu vinent. El vídeo s'ha començat a emetre a TV3 i repassa en 20 segons els principals atractius turístics del municipi.

Sota el lema 'Aquí ho trobaràs tot, descobreix-nos' al vídeo hi surten imatges aèries de les Illes Medes, el Montgrí i el riu Ter, la plana agrícola i la cultura popular. El seu missatge trasllada la idea que a Torroella i l'Estartit la persona visitant podrà connectar-se amb racons mil·lenaris, sabors autèntics, naturalesa verge i un encant inesgotable.

Un vídeo impulsat per l'àrea de Turisme

El vídeo, impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha estat elaborat pel productor torroellenc Jordi Dalmau amb veu en off de la també torroellenca Eva Trullàs. A part d'emetre's per TV3 aquest inici de tardor, també es difon a través de les pantalles de l'Oficina de Turisme de l'Estartit i amb diferents versions a través de els xarxes socials. 

Aquesta actuació està finançada a càrrec de les partides de promoció de la destinació turística i forma part de la planificació anual en matèria de comunicació. Una planificació, que contempla anuncis a les xarxes socials, revistes, publicacions d’interès i altres mitjans de comunicació.

De fet, una de les línies del Pla de Sostenibilitat Turística que està desenvolupant l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, va encaminada a mantenir i fidelitzar el públic, construir marca i desenvolupar campanyes de promoció especialitzades. Una línia en la que el consistori seguirà treballant.

Desestacionalitzarla temporada i captar nous públics

Per la regidora de Turisme, Dúnia Oliveras, la intenció és mostrar que Torroella i l'Estartit "és una destinació apta tot l'any i que va més enllà del sol i platja". De fet, ha afegit, "una de les línies a seguir per l'àrea, des de ja fa temps, és intentar desestacionalitzar al màxim la temporada turística, i fent aquest tipus de campanyes, com ara, a finals de setembre, és justament el que es pretén".

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis