Avisos

El nou Espai Jove de Torroella comença a funcionar com un equipament clau en el desenvolupament del Pla Local de Joventut

L'Ajuntament ha adequat a l'antic convent de les Clarisses que serà autogestionat pel jovent

Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove
Inauguració Espai Jove

11.06.2022

Torroella de Montgrí ha inaugurat l'Espai Jove amb una festa amb diversos actes i els parlaments institucionals. 

Aquest és un equipament  llargament reivindicat l'Ajuntament ha posat a disposició del jovent de la vila per tal que es puguin trobar, organitzar activitats, fer xerrades, tallers, o qualsevol altra activitat del seu interès. 

La regidora de joventut, Anna Company, ha explicat orgullosa que el procés per tenir un Local Jove ha estat llarg i ha agraït la tasca del personal de l'Ajuntament i el jovent que dinamitzarà l'espai. 

L'Alcalde, Jordi Colomí, ha indicat que "avui és un dia de Festa Major perquè és bàsic que el jovent tingui espais on trobar-se i fer activitats".

Des del grup de joves que autogestionarà l'espai s'han mostrat contents pel fet que per fi aconsegueixen una llarga reclamació pel jovent

Un espai amb equipament finançat amb els Pressupostos Participatius

L'Espai Jove, adaptat a persones amb mobilitat reduïda,  disposa d’una àmplia sala diàfana per utilitzar com a espai, una sala de reunions , lavabos i un pati exterior situat entre la nau i la resta de l’edifici. L’entrada principal es fa pel carrer Pintor Gimeno.

La compra del material i equipament necessaris per fer funcionar l'edifici s'ha finançat amb 30.000 euros provinents dels pressupostos participatius de l'exercici 2021-2022.

La disposició de l'equipament, la seva gestió, programació i normativa de funcionament s'han definit a través d'un procés participatiu que va escollir l'autogestió. La durà a terme l'Associació de Joves de Torroella en col·laboració de l'Àrea de Joventut. 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis