Avisos

Projecte Camins Escolars Segurs i Espai Jove

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 194, juliol de 2021)

31.07.2021

Des de l’inici de legislatura estem portant a terme dos projectes que sortien al nostre programa. Un el gestionem des de les àrees d’Educació, d’Urbanisme i de Medi Ambient i es tracta dels Camins Escolars Segurs. L’hem estructurat en fases, la primera de les quals comença a la plaça Quintana i Combis, segueix pel c. del Roser fins a la ronda Pau Casals i acaba a l’Espai Montgrí. Està composta de voreres amples, carrils bici, zones enjardinades i, per garantir la seguretat dels infants i  usuaris, també hi posarem dos semàfors. Estem pendents de l’aprovació del projecte definitiu i posterior licitació i execució.
Ja hem començat a treballar en la segona fase del projecte, que serà entre l’Espai Montgrí i la zona esportiva. Tenim el suport de totes les escoles, les quals fan una tasca educativa i de conscienciació per fomentar l’autonomia dels alumnes en un entorn segur i sostenible.
L’altre projecte important per a nosaltres és la creació de l’Espai Jove al convent de les Clarisses. En el procés de participació ciutadana es va designar un local per ser destinat a lloc de reunió i d’organització d’activitats destinades a aquest col·lectiu. Aquest espai actualment l’utilitza el Centre de Distribució d’Aliments. Comptem que les properes setmanes podran traslladar-se a un altre local i, per tant, podrem fer les obres d’adequació.
Hem hagut de superar moltes dificultats, però ens il·lusiona pensar que tots els esforços han valgut la pena. Són dos projectes que estem segurs que milloraran molt la qualitat de vida del nostre municipi.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis