Avisos

Inici de la temporada d'activitats a les instal·lacions esportives municipals

15.09.2021

Aquesta setmana es dona el tret de sortida formal a la reactivació esportiva als equipaments municipals, coincidint amb l'inici de la temporada regular. Si bé alguns equips i entitats ja fa un dies que van iniciar els entrenaments, és aquesta setmana quan arrenca el gran gruix de l'activitat als 2 camps d'esports, al pavelló vell (pista interior i pista exterior), bike park, pavelló del Guillem i al nou pavelló, que és la gran novetat de la temporada.

Vestidors del pavelló nou
En aquest sentit, aquests dies s'està enllestint l’adequació dels vestidors i lavabos públics provisionals. S'han emplaçat al sector est de l'equipament i s'hi han instal·lat dos mòduls per a equips i dos, més petits, per a àrbitres. Estaran plenament operatius per al cap de setmana 24 i 25 de setembre, quan tindrà lloc el primer partit oficial al nou pavelló.

Genís Pigem, regidor d'Esports, ha assegurat que des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament s'ha treballat intensament per deixar-ho tot a punt, entenent que la nova temporada, tot i avançar cap a la normalitat, continuarà estant marcada, si més no d'inici, per les restriccions de la pandèmia.

Pigem assegura que per a l'Ajuntament és un prioritat posar a disposició de la ciutadania eines i serveis que fomentin l’esport i l’activitat física en tots els seus àmbits: iniciació esportiva, educació física (esport escolar), lleure (amateur), i competició (professional). Per assolir aquest objectiu, a banda de la gestió dels equipament i la programació d'activitats pròpies, es manté un contacte i un treball coordinat i permanent amb els diferents clubs. En aquest sentit, recorda que al municipi hi ha més de 25 entitats esportives i que pels equipaments municipals hi passen setmanalment un miler d'esportistes cada setmana. D'altra banda, també cal recordar que pel pavelló vell així com dels camps de futbol, en fan ús regular o ocasional, els diferents centres escolars del municipi dins del seu horari lectiu.

Dilluns van iniciar-se les activitats dirigides organitzades des de l'àrea d'Esports (Woman Training, Hipopressius i Fitness Adults), que es desenvolupen al pavelló nou. http://www.torroella-estartit.cat/pujades/files/Activitats_esportives_2021_22_tot.pdf

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis