Avisos

Nou servei d'acollida per treballadors/es temporers a Torroella de Montgrí

26.08.2021

El Servei d'Acollida del Consell Comarcal del Baix Empordà, conjuntament amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i d'Ullà, els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, el Bisbat de Girona, i Creu Roja han obert un dipositiu d’atenció social per als treballadors temporers. Aquest servei està ubicat a la seu que Càritas Parroquial té a Torroella de Montgrí (c/ Sant Genís, 6), tot i que estarà gestionat per Creu Roja. L’horari d’obertura serà de dilluns a dissabte de 19 a 21 h i s’hi oferirà servei de dutxa, menjar, assessorament, etc. segons demanda.

El contacte del dispositiu de dutxaes pot fer a les mateixes oficines de Càritas o bé al telèfon 670.990.061
El contacte amb el CAP de Torroella de Montgrí, per aquest programa, es pot fer a les oficines del CAP i als telèfons 638.46.92.81 / 972 76 11 01.

De la mateixa manera, seguint amb la línia d’actuacions dutes a terme la campanya passada, s’ha activat el grup de Whatsapp Business amb empresaris i capatassos de diverses explotacions del Baix Empordà amb l’objectiu que segueixi sent un canal de comunicació àgil a l’hora de distribuir informació, aclarir dubtes i enviar àudios, traduïts en diversos idiomes (àrab, amazic, fula, mandinga, romanès, sarahule) perquè la informació pugui arribar a tothom.

Aquestes actuacions formen part del Pla d’acció territorial per a l’atenció sanitària dels temporers que ha elaborat, per segon any consecutiu, el Departament de Salut en col·laboració amb els Serveis Territorials a Girona dels Departaments d’Empresa i Treball, Drets Socials, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'EAP de Torroella de Montgrí (SSIBE), l'EAP de l'Escala (Fundació Salut Empordà), l'EAP de Roses-Castelló d'Empúries (ICS), el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments de la zona.

Díptic informatiu del servei d'atenció a temporers.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis