Avisos

El CAP de Torroella de Montgrí s’afegeix a la Setmana Sense Fum

27.05.2021

Durant aquesta setmana al CAP de Torroella de Montgrí s’exposen diferents dibuixos que les escoles de l’ABS han treballat en referència al tabac. Alhora, també hi ha muntada una taula informativa amb material sobre la Setmana sense fum i com poden  els nostres usuaris i usuàries fomentar la deshabituació tabàquica.

Aquesta és una de les diverses activitats que ha organitzat Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà en el marc de la campanya Setmana Sense Fum, que se celebra del 25 al 31 de maig. Amb aquesta iniciativa es vol sensibilitzar sobre el tabaquisme i promoure polítiques actives per al control del tabaquisme entre els pacients i professionals.

A l’Hospital de Palamós també es podrà visitar una altra exposició. S’anomena “Tabac i medi ambient” i es centra en els efectes que el tabac causa al medi ambient com pot ser la desforestació, l’ús de pesticides, la contaminació o els efectes en l’aigua.

Aquest darrer any, ha augmentat l’interès entre els i les pacients ingressades a l’Hospital de Palamós. En un entorn de pandèmia i d’aïllament a causa de la COVID l’ús dels tractament s de deshabituació del tabac s’ha gairebé duplicat respecte altres anys.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis