Avisos

Alumnes de l'INS Montgrí recullen 380 kg de residus en el marc de la campanya «Let's Clean Up Europe»

07.05.2021

Aquesta setmana, alumnes de 3r d'ESO de l'institut Montgrí han participat a la jornada europea «Let's Clean Up Europe», una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'acció dels alumnes de l'Institut Montgrí ha recollit un total de 385,5 kg d'escombraries, distribuïts de la següent manera segons tipologia de residus:

  • 213 kg de plàstic
  • 80 de rebuig
  • 8,5 kg de vidre
  • 19 kg de paper
  • 65 kg d'altres

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí els hem facilitat guants, bosses, i contenidors, així com hem coordinat la recollida i transport d'aquests residus cap a la Deixalleria Municipal.  Des d'aquí fem un agraïment públic a l'alumnat i professors de l'INS Montgrí per aquesta magnífica iniciativa, que ens ajuda a millorar el nostre entorn. 

També volem felicitar altres inciatives al municipi enmarcades al programa «Let's Clean Up Europe», que tot i no haver demanat ajuda a l'Ajuntament, coneixem que s'han desenvolupat en el passat i també en el futur, com una neteja feta pels alumnes de 6è de Primària de l'Escola Guillem de Montgrí, així com una jornada de neteja organitzada pel Club Nàutic Estartit per aquest proper cap de setmana.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ens posem a disposició de totes les inciatives públiques i privades, per tal de facilitar material, així com logística per la recollida.

Més informació sobre el programa «Let's Clean Up Europe»

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis