Avisos

Alumnes de l'INS Montgrí recullen 380 kg de residus en el marc de la campanya «Let's Clean Up Europe»

07.05.2021

Aquesta setmana, alumnes de 3r d'ESO de l'institut Montgrí han participat a la jornada europea «Let's Clean Up Europe», una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'acció dels alumnes de l'Institut Montgrí ha recollit un total de 385,5 kg d'escombraries, distribuïts de la següent manera segons tipologia de residus:

  • 213 kg de plàstic
  • 80 de rebuig
  • 8,5 kg de vidre
  • 19 kg de paper
  • 65 kg d'altres

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí els hem facilitat guants, bosses, i contenidors, així com hem coordinat la recollida i transport d'aquests residus cap a la Deixalleria Municipal.  Des d'aquí fem un agraïment públic a l'alumnat i professors de l'INS Montgrí per aquesta magnífica iniciativa, que ens ajuda a millorar el nostre entorn. 

També volem felicitar altres inciatives al municipi enmarcades al programa «Let's Clean Up Europe», que tot i no haver demanat ajuda a l'Ajuntament, coneixem que s'han desenvolupat en el passat i també en el futur, com una neteja feta pels alumnes de 6è de Primària de l'Escola Guillem de Montgrí, així com una jornada de neteja organitzada pel Club Nàutic Estartit per aquest proper cap de setmana.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ens posem a disposició de totes les inciatives públiques i privades, per tal de facilitar material, així com logística per la recollida.

Més informació sobre el programa «Let's Clean Up Europe»

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

14.07.2022

L'exjutge de pau Narcís Coll, el compositor Eduardo Rincon i les seccions locals d'AECC – Catalunya Contra El Càncer i d'Oncolliga Girona, rebran... (Llegir més)

13.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-l'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, inaugura la seva novena edició... (Llegir més)

12.07.2022

La Carnisseria Seli de Torroella de Montgrí ha rebut aquest matí el diploma i la placa de forja que l'acredita com a Establiment Històric. Aquest... (Llegir més)

08.07.2022

Després de l’èxit de la primera edició, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, posen en marxa la segona edició de... (Llegir més)

Cercador
eventis