Avisos

Alumnes de l'INS Montgrí recullen 380 kg de residus en el marc de la campanya «Let's Clean Up Europe»

07.05.2021

Aquesta setmana, alumnes de 3r d'ESO de l'institut Montgrí han participat a la jornada europea «Let's Clean Up Europe», una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'acció dels alumnes de l'Institut Montgrí ha recollit un total de 385,5 kg d'escombraries, distribuïts de la següent manera segons tipologia de residus:

  • 213 kg de plàstic
  • 80 de rebuig
  • 8,5 kg de vidre
  • 19 kg de paper
  • 65 kg d'altres

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí els hem facilitat guants, bosses, i contenidors, així com hem coordinat la recollida i transport d'aquests residus cap a la Deixalleria Municipal.  Des d'aquí fem un agraïment públic a l'alumnat i professors de l'INS Montgrí per aquesta magnífica iniciativa, que ens ajuda a millorar el nostre entorn. 

També volem felicitar altres inciatives al municipi enmarcades al programa «Let's Clean Up Europe», que tot i no haver demanat ajuda a l'Ajuntament, coneixem que s'han desenvolupat en el passat i també en el futur, com una neteja feta pels alumnes de 6è de Primària de l'Escola Guillem de Montgrí, així com una jornada de neteja organitzada pel Club Nàutic Estartit per aquest proper cap de setmana.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ens posem a disposició de totes les inciatives públiques i privades, per tal de facilitar material, així com logística per la recollida.

Més informació sobre el programa «Let's Clean Up Europe»

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis