Avisos

L'Ajuntament enllesteix els preparatius de les noves seus electorals a l'Espai Ter, de Torroella, i el polivalent, de l'Estartit

S'ha treballat intensament durant tota la setmana per implementar els protocols de segurat dictats pel PROCICAT

12.02.2021

Aquest matí s'estan realitzant els darrers treballs d'adequació de l'Auditori Teatre Espai Ter i del polivalent de l'Estartit com a nous locals electorals que acolliran les meses on diumenge es podrà votar a les eleccions al Parlament.

La situació de pandèmia en què ens trobem ha obligat l'Ajuntament a modificar els espais tradicionals de votació, emplaçats al Convent dels Agustins i a la seu de l'EMD de l'Estartit, per poder implementar amb les màximes garanties tots els protocols de seguretat sanitària dictats per la Generalitat. Des de l'Ajuntament, amb el suport de la Brigada Municipal, hem treballat intensament durant tota la setmana per adequar els nous espais i assegurar una convocatòria electoral amb els mínims riscos tant per als votants com per als membres de les meses.

Aquest canvis s'han organitzat per tal d'assegurar espais més grans, amb més accessos i que es puguin garantir les mesures preventives en relació amb la Covid-19 durant tota la jornada electoral.

Tal i com estableix el protocol, s'ha previst incrementar la freqüència de neteja que es farà durant tot el dia de la votació, i els i les membres de les meses tindran tot el material de protecció, com gel hidroalcohòlic, guants i altres equips de protecció individual. També s'ha establert la figura del/de la responsable de seguretat sanitària que vetllarà pel compliment de les mesures previstes. A part del personal representant de l'administració, que ja és habitual a totes les eleccions, l'Ajuntament posarà a disposició dels locals electorals, 11 persones més, que s'ubicaran als accesos de les 11 meses electorals, per vetllar pel compliment de les mesures de seguretat durant la jornada electoral.

Pel que fa a les noves seus, s'ha previst una distribució de les meses electorals per tal que cadascuna d'elles tingui accesos d'entrada i sortida diferenciats, així com un accés específic per persones de col·lectius vulnerables que tindran prioritat durant tota la jornada electoral.

Per tal que la ciutadania puguin conèixer amb previsió la ubicació de la seva mesa electoral, s'han dissenyat uns panells informatius, que també s'ubicaran en llocs visibles de la seu electoral.

- Plànol d'ubicació de l'Espai Ter amb les meses electorals de Torroella de Montgrí
- Plànol de meses electorals segon carrers del municipi

Consulta la mesa electoral, segons cognom:

 • MESA 1A – Cognoms de A-L
 • MESA 1B – Cognoms de M-Z
 • MESA 2U – Cognoms de A-Z
 • MESA 3A – Cognoms de A-K
 • MESA 3B – Cognoms de L-Z
 • MESA 4A – Cognoms de A-K
 • MESA 4B – Cognoms de L-Z
 • MESA 5U – Cognoms de A-Z
 • MESA 6A – Cognoms de A-L
 • MESA 6B – Cognoms de M-Z
 • MESA 7U – Cognoms de A-Z

Pel que fa al nucli de l'Estartit, les votacions es realitzaran a la Sala Polivalent de l'Estartit, on s'hi ubicaran les meses 3A i 3B, com habitualment. També s'ha previst accesos d'entrada i sortida diferenciats, així com per a persones de col·lectius vulnerables. De la mateixa manera, a part del personal representant de l'administració hi haurà més personal de l'Ajuntament per controlar el compliment de les mesures Covid-19.

Es recomana a la ciutadania portar preparat el vot des de casa i votar segons una distribució de franges recomanades d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori i s’apel·larà al sentit comú, la bona voluntat i la responsabilitat de cada persona en benefici de la seguretat sanitària. La distribució dels votants per franges és la següent:

 • Les persones pertanyens a col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral, és a dir, de les 9 h a les 12 h.
 • Els/les votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena votaran preferentment a la franja de les 12 h a les 19 h.
 • Les persones en situació de quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral, és a dir, de les 19 h a les 20 h.

Més informació:
Eleccions al Parlalment de Catalunya 14F 2021
Manual d'instruccions pels membres de les meses electorals

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis