Avisos

L'Ajuntament habilita l'Auditori Teatre Espai Ter i la Sala Polivalent de l'Estartit com a locals electorals pel 14F

05.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha previst el canvi d'ubicació dels locals electorals del municipi, que passen del Convent dels Agustins a l'Auditori Teatre Espai Ter a Torroella i de la seu de l'EMD a la Sala Polivalent de l'Estartit. 

Aquest canvis s'han organitzat per tal d'assegurar espais més grans, amb més accessos i que es puguin garantir les mesures preventives en relació amb la Covid-19 durant tota la jornada electoral.

Tal i com estableix el protocol, s'ha previst incrementar la freqüència de neteja que es farà durant tot el dia de la votació, i els i les membres de les meses tindran tot el material de protecció, com gel hidroalcohòlic, guants i altres equips de protecció individual. També s'ha establert la figura del/de la responsable de seguretat sanitària que vetllarà pel compliment de les mesures previstes. A part del personal representant de l'administració, que ja és habitual a totes les eleccions, l'Ajuntament posarà a disposició dels locals electorals, 11 persones més, que s'ubicaran als accesos de les 11 meses electorals, per vetllar pel compliment de les mesures de seguretat durant la jornada electoral.

Pel que fa a les noves seus, s'ha previst una distribució de les meses electorals per tal que cadascuna d'elles tingui accesos d'entrada i sortida diferenciats, així com un accés específic per persones de col·lectius vulnerables que tindran prioritat durant tota la jornada electoral.

Per tal que la ciutadania puguin conèixer amb previsió la ubicació de la seva mesa electoral, s'han dissenyat uns panells informatius, que també s'ubicaran en llocs visibles de la seu electoral.

- Plànol d'ubicació de l'Espai Ter amb les meses electorals de Torroella de Montgrí
- Plànol de meses electorals segon carrers del municipi

Consulta la mesa electoral, segons cognom:

 • MESA 1A – Cognoms de A-L
 • MESA 1B – Cognoms de M-Z
 • MESA 2U – Cognoms de A-Z
 • MESA 3A – Cognoms de A-K
 • MESA 3B – Cognoms de L-Z
 • MESA 4A – Cognoms de A-K
 • MESA 4B – Cognoms de L-Z
 • MESA 5U – Cognoms de A-Z
 • MESA 6A – Cognoms de A-L
 • MESA 6B – Cognoms de M-Z
 • MESA 7U – Cognoms de A-Z

Pel que fa al nucli de l'Estartit, les votacions es realitzaran a la Sala Polivalent de l'Estartit, on s'hi ubicaran les meses 3A i 3B, com habitualment. També s'ha previst accesos d'entrada i sortida diferenciats, així com per a persones de col·lectius vulnerables. De la mateixa manera, a part del personal representant de l'administració hi haurà més personal de l'Ajuntament per controlar el compliment de les mesures Covid-19.

Es recomana a la ciutadania portar preparat el vot des de casa i votar segons una distribució de franges recomanades d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori i s’apel·larà al sentit comú, la bona voluntat i la responsabilitat de cada persona en benefici de la seguretat sanitària. La distribució dels votants per franges és la següent:

 • Les persones pertanyens a col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral, és a dir, de les 9 h a les 12 h.
 • Els/les votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena votaran preferentment a la franja de les 12 h a les 19 h.
 • Les persones en situació de quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral, és a dir, de les 19 h a les 20 h.

Més informació:
Eleccions al Parlalment de Catalunya 14F 2021
Manual d'instruccions pels membres de les meses electorals

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis