Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit entren en la Fase 1 de la desescalada

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de desconfinament.

Podeu consultar què es pot fer en aquesta fase de la desescalada en el nou FAQS preguntes freqüents amb respostes que ha preparat la conselleria d'Interior https://ja.cat/YsJZ5

Aquí trobareu les recomanacions del Departament de Salut https://t.co/XlEjmjGE9y

Poc a poc anem recuperant la normalitat tan anhelada i ho comencem a veure tot d'un altre color. Les terrasses comencen a ocupar espai a la via pública i ja han obert els primers comerços.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí continuem treballant intensament perquè el desconfinament, a nivell local, es vaig fent de la millor manera possible.

És important no relaxar-nos i donar compliment a les recomanacions de seguretat per continuar reduint la taxa de contagi del Covid-19.

Pla de xoc municipal
Des de l'Ajuntament, en coordinació amb l’EMD de l’Estartit, hem activat un pla de xoc per pal·liar els efectes econòmics i socials de la crisi del coronavirus. D'entrada, s'hi destinaran al voltant de 700.000 euros, una xifra que pot variar a l'alça o a la baixa en funció de com evolucioni la crisi. Els eixos estratègics del pla de xoc seran l’atenció a les persones vulnerables, la reactivació de l'economia local i la promoció turística.

>> Més informació sobre el pla de xoc

Seguim treballant. Gràcies per la vostra col·laboració.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis