Avisos

El moviment Viles Florides concedeix a l'Estartit dues Flors d'Honor i reconeix la recuperació de la Pletera

02.10.2019

L'EMD de l'Estartit ha estat distingida amb dues Flors d'Honor 2019 pel moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Les Flors d’Honor són el reconeixement als municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora de les zones verdes; i van d’una a cinc Flors, el màxim reconeixement. Aquesta era la primera vegada que l'Estartit presentava candidatura al i no és un fet gaire usual que en la primera ocasió es concedeixin dues mencions.

A banda de la cura que es té des de l'EMD per fer un bon ús de la jardineria en el manteniment de l'espai públic, un dels fets que ha estat determinant per a l'obtenció del guardó ha estat el projecte per desurbanitzar i regenerar ambientalment la Pletera. En aquest sentit, Francesc Ferrer, president de l'EMD, es mostra molt satisfet per la contribució que fa la Pletera a la millora de la qualitat de vida, el lleure i la projecció exterior de l'Estartit i de Torroella de Montgrí. Recorda, a més, que la finalització del Life Pletera ha permès al municipi assolir dos prestigiosos reconeixements internacionals com són el Top Ten Sustainable Destinacions i el premi Global Low Carbon Ecological Escenic Spots.

L'acte de lliurament dels Premis Viles Florides 2019 es va fer el divendres 27 de setembre al Parc del Nou Teatre de Lloret de Mar, enguany, capital del projecte.  Va estar conduit per en Francesc Mauri i Domènech, meteoròleg i presentador de TV3  en una gala a on hi havia representants de tots els municipis que estan adherits al programa de les Viles Florides. Van recollir el guardó el mateix Francesc Ferrer, president de l'EMD i els vocals de la Junta de Veïns, Ramon Planas i David Prats. El president ha afirmat que continuaran treballant per millorar els resultats d'aquest any.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis