Avisos

Torrelles de la Salanca

Els primers contactes que es van realitzar per formalitzar l'agermanament amb Torrelles de la Salanca van ser l’any 1989, amb unes visites de representants d’aquesta població a Torroella i de torroellencs a Torrelles. Els actes oficials es van dur a terme el 2 d’agost, a Torrelles, i el 25 d’agost, a Torroella, amb signatura del protocol per part dels dos alcaldes, Albert Bou i Louis Carles. Des de llavors es va “institucionalitzar” una festa anual de l’agermanament i l’organització de diverses activitats culturals conjuntes que s’han anat materialitzant al llarg dels anys a través de plans d’intercanvi anuals.
Més informació sobre Torrelles de la Salanca.

Notícies Relacionades
04.06.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí va participar ahir en unes jornades de treball sobre la certificació Bandera Blava a França, que es va... (Llegir més)

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis