Alumnes de l'Escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca visiten el nostre municipi

13.06.2023

Alumnes de 9 i 10 anys de l'Escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han començat la seva estada de tres dies a Torroella de Montgrí, per tal de conèixer millor el nostre municipi, en el marc del projecte d'agermanament.

Ahir es va realitzar una visita guiada al Museu de la Mediterrània, que els ha permès conèixer el territori i patrimoni local, així com les seves principals tradicions.

Avui 13 de juny, s'ha realitzat una gimcama pel nucli antic de Torroella de Montgrí conjuntament amb alumnes de l'Escola Guillem de Montgrí i desprès han esmorzat tots junts. Demà dimecres 14 de juny, es realitzarà una excursió de descoberta del territori amb una visita guiada a la Pletera, sobre la importància dels aiguamolls, la duna i la biodiversitat del paisatge litoral.

Aquesta acció s'havia realitzat anualment fins al 2019, que amb el COVID es va interrompre i ara, s'ha reprès de nou amb la voluntat que aquesta acció serveixi per què l'alumnat conegui la seva vila agermanada.

L'agermanament amb el municipi nord català Torrelles de la Salanca data de l'any 1989 i anualment es realitzen diferents accions amb entitats esportives, de música i dansa, etc. per tal de mantenir viu l'esperit de l'agermanament.

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis