Avisos

Alumnes de l'Escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca visiten el nostre municipi

13.06.2023

Alumnes de 9 i 10 anys de l'Escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han començat la seva estada de tres dies a Torroella de Montgrí, per tal de conèixer millor el nostre municipi, en el marc del projecte d'agermanament.

Ahir es va realitzar una visita guiada al Museu de la Mediterrània, que els ha permès conèixer el territori i patrimoni local, així com les seves principals tradicions.

Avui 13 de juny, s'ha realitzat una gimcama pel nucli antic de Torroella de Montgrí conjuntament amb alumnes de l'Escola Guillem de Montgrí i desprès han esmorzat tots junts. Demà dimecres 14 de juny, es realitzarà una excursió de descoberta del territori amb una visita guiada a la Pletera, sobre la importància dels aiguamolls, la duna i la biodiversitat del paisatge litoral.

Aquesta acció s'havia realitzat anualment fins al 2019, que amb el COVID es va interrompre i ara, s'ha reprès de nou amb la voluntat que aquesta acció serveixi per què l'alumnat conegui la seva vila agermanada.

L'agermanament amb el municipi nord català Torrelles de la Salanca data de l'any 1989 i anualment es realitzen diferents accions amb entitats esportives, de música i dansa, etc. per tal de mantenir viu l'esperit de l'agermanament.

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis