Torroella i l'Estartit reben una quinzena de distintius de qualitat turística SICTED

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, al centre de la imatge, amb el distintitu SICTED de la platja Gran de l'Estartit
L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, al centre de la imatge, amb el distintitu SICTED de la platja Gran de l'Estartit

28.05.2021

L'Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí-l'Estartit, la platja Gran de l'Estartit i el Museu de la Mediterrània han estat distingides, un any més, amb el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED), en reconeixement al compromís per la millora contínua en els seus serveis. Aquest distintiu, promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, acredita les destinacions o empreses que ofereixen un nivell de qualitat i millora continuada; treballen per incrementar constantment l'índex de satisfacció i de fidelitat dels seus clients o usuaris i s'impliquen, amb compromís ferm, en el desenvolupament turístic.

Del municipi, també han rebut l'acreditació l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes i 11 empreses: Aquàtica, Costa Brava Divers, Diving les Illes, Hotel les Illes, Unisub, Kayaking Costa Brava, Oceansub, Unisub, Medaqua, Hostel Costa Brava i Restaurant Palau lo Mirador.

L'acte de lliurament dels diplomes acreditatius es va fer ahir a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro i va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí. L'alcalde ha destacat la importància de revalidar aquestes acreditacions pel que fa als equipaments i serveis municipals, però també considera molt rellevant el gran nombre d'empreses locals que també han distingides. Per a Colomí, això demostra la bona feina que s'està fent en l'àmbit de la qualitat turística i la sostenibilitat, la qual cosa reverteix molt positivament en el conjunt de la destinació turística Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible. 

29.11.2021

L'Ajuntament fa un balanç molt positiu de la 627a Fira de Sant Andreu que s'ha celebrat aquest cap de setmana amb un format molt proper a la... (Llegir més)

25.11.2021

Les darreres dues dècades, la molsa, els troncs, el naixement i les figures del pessebre han envaït el Museu de la Mediterrània de Torroella de... (Llegir més)

23.11.2021

Després de l'aturada obligada per la irrupció de la Covid-19, l'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat), la Indicació Geogràfica... (Llegir més)

12.11.2021

Torroella de Montgrí viurà el darrer cap de setmana de novembre una nova edició de la Fira de Sant Andreu, després de l'obligada interrupció,... (Llegir més)

16.11.2021

La dimensió territorial del Museu de la Mediterrà és una característica pròpia des de la seva fundació com a Museu del Montgrí i el Baix Ter.... (Llegir més)

20.11.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han homenatjat aquest matí la torroellenca Rosa Busquets Puig i l'estartidenca Matilde... (Llegir més)

12.11.2021

Els presidents de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua de la Plana Litoral de la Muga, l’alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, i de la... (Llegir més)

05.11.2021

La regidora Natàlia Navarro (ERC) va formalitzar en la sessió plenària celebrada anit la seva renúncia al càrrec per les dificultats de... (Llegir més)

03.11.2021

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha completat recentment els treballs d’instal·lació de 32 panells d’energia solar fotovoltaica per a... (Llegir més)

29.10.2021

Dolors Bramon (Banyoles, 1943), doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d'estudis àrabs i islàmics de la... (Llegir més)

29.10.2021

El proper dilluns 1 de novembre arrenca la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2021/22 de Torroella de Montgrí i l’Estartit, que... (Llegir més)

29.10.2021

Jaume Pla, Mazoni, presentarà el seu nou treball Ludwig aquest diumenge a l'Auditori Espai Ter (19 h). Durant la presentació oficial, el cantant de... (Llegir més)

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

eventis