Alumnes de l'INS Montgrí recullen 380 kg de residus en el marc de la campanya «Let's Clean Up Europe»

07.05.2021

Aquesta setmana, alumnes de 3r d'ESO de l'institut Montgrí han participat a la jornada europea «Let's Clean Up Europe», una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'acció dels alumnes de l'Institut Montgrí ha recollit un total de 385,5 kg d'escombraries, distribuïts de la següent manera segons tipologia de residus:

  • 213 kg de plàstic
  • 80 de rebuig
  • 8,5 kg de vidre
  • 19 kg de paper
  • 65 kg d'altres

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí els hem facilitat guants, bosses, i contenidors, així com hem coordinat la recollida i transport d'aquests residus cap a la Deixalleria Municipal.  Des d'aquí fem un agraïment públic a l'alumnat i professors de l'INS Montgrí per aquesta magnífica iniciativa, que ens ajuda a millorar el nostre entorn. 

També volem felicitar altres inciatives al municipi enmarcades al programa «Let's Clean Up Europe», que tot i no haver demanat ajuda a l'Ajuntament, coneixem que s'han desenvolupat en el passat i també en el futur, com una neteja feta pels alumnes de 6è de Primària de l'Escola Guillem de Montgrí, així com una jornada de neteja organitzada pel Club Nàutic Estartit per aquest proper cap de setmana.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ens posem a disposició de totes les inciatives públiques i privades, per tal de facilitar material, així com logística per la recollida.

Més informació sobre el programa «Let's Clean Up Europe»

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis