L'ultrafondista torroellenc Rubén Cruz correrà 16 hores sense parar per recollir donacions per al Banc dels Aliments

L'Ajuntament col·labora en la logística de la prova, que es farà el 27 de febrer

10.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora en l'organització del repte solidari Non Stop Aliments, que organitza l'ultrafondista local Rubén Cruz el proper 27 de febrer. L'atleta correrà, sense parar, de les 6 del matí a les 22 h, amb l'objectiu de recollir aliments que es destinaran al Banc d'Aliments de Girona. El punt d'avituallament i de recollida d'aportacions de les persones que vulguin col·laborar-hi estarà situat a l'aparcament de l'Escorxador de Torroella de Montgrí. L'ultrafondista local, un dels millors en la seva modalitat, estarà acompanyat per diversos atletes que s'aniran alternant durant el repte.

Cruz ha estat seleccionat per participar el darrer cap de setmana de març en l'exigent i duríssima cura The Bandit, una prova d'orientació en un circuït no senyalitzat, de més de 250 quilòmetres, per la serra de Llaberia (Tarragona), en règim d'autosuficiència. L'any passat es va celebrar la primera edició i no la va acabar cap dels seus participants, la qual cosa indica el seu grau d'exigència. Les úniques eines amb què es poden orientar els participant són una brúixola manual i un mapa que facilita l'organitzador, ja que els aparells electrònics estan prohibits. Només hi ha tres curses en tot el món amb aquest format tan exigent. La cursa està inspirada en la mítica Barkley Marathons (que només han aconseguit finalitzar 18 corredors en 31 anys)

Participar a The Bandit és un luxe només apte per als 40 participants seleccionats per rigorosa invitació, tots ells corredors de gran nivell i experiència en curses d'orientació i ultraresistència. Els participants convidats no paguen inscripció, però en el moment de fer efectiva la participació demanen a canvi una aportació de 10 kg d'aliments per destinar íntegrament al Banc d'Aliments i que portin durant la cursa la bandera del seu municipi. En aquest sentit, el torroellenc Rubén Cruz, ha recordat que l'any passat entre amics de Torroella i de la comarca van aconseguir aportar 200 kg d'aliments. En aquesta nova ocasió, vol anar més enllà, i és per aquest motiu que ha organitzat la prova Non Stop solidària del proper 27 de febrer.

Rubén Cruz va aconseguir el mes de desembre el seu repte "L'Everest Montgrí Challenge" que consistia en pujar i baixar al Castell del Montgrí 32 vegades per recaptar fons per la Marató de TV3. Va realitzar un total de 128,6 quilòmetres, en un temps de 25 hores, 6 minuts i 54 segons, i va aconseguir recaptar més de 2.000 euros, que els va cedir a l'Escola Guillem de Montgrí, per destinar-los a La Marató.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis