Avisos

L'ultrafondista torroellenc Rubén Cruz correrà 16 hores sense parar per recollir donacions per al Banc dels Aliments

L'Ajuntament col·labora en la logística de la prova, que es farà el 27 de febrer

10.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora en l'organització del repte solidari Non Stop Aliments, que organitza l'ultrafondista local Rubén Cruz el proper 27 de febrer. L'atleta correrà, sense parar, de les 6 del matí a les 22 h, amb l'objectiu de recollir aliments que es destinaran al Banc d'Aliments de Girona. El punt d'avituallament i de recollida d'aportacions de les persones que vulguin col·laborar-hi estarà situat a l'aparcament de l'Escorxador de Torroella de Montgrí. L'ultrafondista local, un dels millors en la seva modalitat, estarà acompanyat per diversos atletes que s'aniran alternant durant el repte.

Cruz ha estat seleccionat per participar el darrer cap de setmana de març en l'exigent i duríssima cura The Bandit, una prova d'orientació en un circuït no senyalitzat, de més de 250 quilòmetres, per la serra de Llaberia (Tarragona), en règim d'autosuficiència. L'any passat es va celebrar la primera edició i no la va acabar cap dels seus participants, la qual cosa indica el seu grau d'exigència. Les úniques eines amb què es poden orientar els participant són una brúixola manual i un mapa que facilita l'organitzador, ja que els aparells electrònics estan prohibits. Només hi ha tres curses en tot el món amb aquest format tan exigent. La cursa està inspirada en la mítica Barkley Marathons (que només han aconseguit finalitzar 18 corredors en 31 anys)

Participar a The Bandit és un luxe només apte per als 40 participants seleccionats per rigorosa invitació, tots ells corredors de gran nivell i experiència en curses d'orientació i ultraresistència. Els participants convidats no paguen inscripció, però en el moment de fer efectiva la participació demanen a canvi una aportació de 10 kg d'aliments per destinar íntegrament al Banc d'Aliments i que portin durant la cursa la bandera del seu municipi. En aquest sentit, el torroellenc Rubén Cruz, ha recordat que l'any passat entre amics de Torroella i de la comarca van aconseguir aportar 200 kg d'aliments. En aquesta nova ocasió, vol anar més enllà, i és per aquest motiu que ha organitzat la prova Non Stop solidària del proper 27 de febrer.

Rubén Cruz va aconseguir el mes de desembre el seu repte "L'Everest Montgrí Challenge" que consistia en pujar i baixar al Castell del Montgrí 32 vegades per recaptar fons per la Marató de TV3. Va realitzar un total de 128,6 quilòmetres, en un temps de 25 hores, 6 minuts i 54 segons, i va aconseguir recaptar més de 2.000 euros, que els va cedir a l'Escola Guillem de Montgrí, per destinar-los a La Marató.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis