Benvinguda als vuit nous usuaris dels horts comunitaris i ecològics municipals

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans. Amb la seva incorporació ja seran 24 les persones usuàries del nou equipament municipal, que es va posar en marxa al Tamariuà, ara fa justament un any. Només queden lliures 4 parcel·les, la qual cosa constata la bona acollida que ha tingut la iniciativa.

La benvinguda formal als nous hortolans es va fer dijous passat a l'Auditori del Museu de la Mediterrània i va anar a càrrec de la regidora de Medi Ambient, Natàlia Navarro, i dels tècnics municipals de Medi Ambient i Acció Social, responsables de la coordinació i el funcionament de l'equipament. Els nous usuaris rebran formació, durant el juliol i agost, sobre cohesió de grup i agricultura ecològica (5 dies, dilluns al vespre, 2 hores, al convent dels Agustins). La formació es coordinarà des de Càritas Baix Ter, entitat que fa un seguiment del projecte i dinamitza tot el tema d'agricultura ecològica i serveis socials.

La regidora de Medi Ambient, Natàlia Navarro, s'ha mostrat molt satisfeta de la magnífica acollida i el bon ambient que s'ha generat al voltant dels horts, un recurs municipal que vol fomentar la convivència, l'autoconsum i l'ús dels principis ecològics per conrear la terra. Recorda que durant aquest any l'Ajuntament ha anat implementant millores a l'equipament i agraeix a tots els usuaris la seva total implicació amb el projecte. També ha volgut destacar els esforços que s'han fet entre tots per posar al dia els horts malgrat l'adversitat que va representar els temporals Gloria i de Sant Jordi, i el confinament derivat de la COVID-19. Ara mateix les hortes tornen a fer goig i el batec dels hortolans l'han omplert de vida.

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

04.01.2021

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha fet la donació d’aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les... (Llegir més)

02.01.2021

Escolteu atentament el missatge que ens han deixat avui els Patges de SSMM Els Tres Reis de l'Orient  Missatge del Patges  (Llegir més)

30.12.2020

A partir d'avui i fins el 18 de gener del 2021 podeu visitar a la capella de Sant Antoni l’exposició dels dibuixos dels Cartells de Reis 2021.... (Llegir més)

28.12.2020

Com cada any i encara més si cap, ha estat molt difícil triar 3 premiats per cada categoria perquè els nens i nenes que s’hi han presentat han... (Llegir més)

23.12.2020

A partir de dilluns 28 podeu agafar el vostre torn per lliurar les vostres cartes a Ses Majestats Els Tres Reis de l'Orient. No oblideu que els... (Llegir més)

23.12.2020

L'Espai Ter anuncia una vintena d'espectacles pel 2021 amb el concert de Maria del Mar Bonet i les obres "Una història rea" i "La cabra", o "Qui és... (Llegir més)

22.12.2020

L'índex de rebrot (Rho) va arribar el 18 de desembre a l'1,41. El dia 13 vam superar el valor d'1 (valor de 1.01) que veníem mantenint per sota des... (Llegir més)

eventis