El Consorci del Ter, Premi Medi Ambient 2019

La regidora de Medi Ambient de Torroella de Montgrí, Natàlia Navarro (segona per l'esquerra), va assistir a l'acte de lliurament del premi.
La regidora de Medi Ambient de Torroella de Montgrí, Natàlia Navarro (segona per l'esquerra), va assistir a l'acte de lliurament del premi.

22.11.2019

El Consorci del Ter va ser guardonat ahir amb el Premi Medi Ambient 2019 en la modalitat de trajectòries de protecció i millora del medi ambient en el transcurs d'un acte que es va celebrar a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (UdG) i que va comptar amb la participació del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i la Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà. En l'acte hi va haver una taula rodona sobre «La biodiversitat vegetal a Catalunya: coneixement i reptes de conservació» en la que hi va participar la Dra. Jordina Belmonte, presidenta de la Institució Catalana d'Història Natural, entre altres experts en la matèria. 

El Consorci va ser guardonat pels seus 20 anys treballant per al riu Ter i el medi ambient. En la mateixa categoria, trajectòries, també es va guardonar al Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya.

A l'acte hi va assistir la regidora de Medi Ambient, Natàlia Navarro, representant de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí al Consorci del Ter i membre del Consell de Govern, l'òrgan executiu de l'ens.

El Consorci del Ter està format per 70 ajuntaments i 5 consells comarcals de la conca del Ter. Representa al 100% de la població riberenca dels rius Ter i Freser. Un total de 270.661 habitants (dades 2018).

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis